佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: nala

分享一句静思语 - 好话一句[加入国/英/email](更新于02.09.06->1435)

RUANG YANG PALING BESAR DI DUNIA IALAH
RUANG UNTUK MEMPERBAIKI DIRI SNEDIRI.

THE LARGEST ROOM IN THE WORLD IS ROOM FOR
SELF-IMPROVEMNET.

PUNCAK EVEREST TIDAK DAPAT DITAWAN DALAM KEADAAN SELESA.

成功不是在舒适的环境之下取得的。

SAYA TIDAK SEMESTINYA MENJADI YANG TERBAIK
TETAPI APA YANG SAHAJA YANG SAYA LAKUKAN,
SAYA LAKUKAN DENGAN SEBAIK MUNGKIN.

I MAY NOT BE THE BEST,
BUT WHATEVER I DO,
I DO MY VERY BEST.

我也许不是最好,
但不关怎样,
我都会尽力做得最好。

THE SECRET OF SUCCESS IS JUST TWO WORDS:

TRY HARDER
and harder, and harder, and harder, and harder......

(oops, more than two words)

LIFE IS DO IT-YOURSELF PROJECT

I MUST BELIEVE THAT I CAN SUCCEED IF I AM TO SUCCEED.

Follow Us
娜拉老师,以下是几句我很喜欢的,又具有鼓志的英语“静思语”,愿和你及大家共享!

无论你看过或不曾看过,愿你喜欢!

Success is a journey,not a destination.

Yesterday is but a dream.
Tomorrow, a vision of hope.
Look to this day for it is life.

Some people dream of worth accomplishments,
while others
stay awake and do them!

原帖由 灵枢素问 于 17-6-2006 09:13 PM 发表
娜拉老师,以下是几句我很喜欢的,又具有鼓志的英语“静思语”,愿和你及大家共享!

无论你看过或不曾看过,愿你喜欢!

Success is a journey,not a destination.

**************************** ...

谢谢老师的分享.....

受益不浅..........

这些静思语在我TYPE 下的同时,自己的思想也在潜移默化,做正确思考呐....

老师童诗的帖也是一样....

可以感受到那帖中内容的一切感受.......

是不能与读相比喔.........

有每夜和我捐棉被的伴侣,
因为那表示,他/她不是和别人在一起。

有只会看电视而不洗碗的青少年,
因为那表示他她乖乖在家而不是在外面。

我邀税,
因为那表示我有工作。

衣服越来越紧,
那表示我吃的很好。

有待修整的草地,
待清理的窗户,
和待修理的排水沟,
那表示我有个家。

有各种对政府不满的抱怨,
因为那表示我们有言论自由。

能找到最远的那个停车位,
因为那表示我还能走路,
且还有幸能有辆车。

有巨额的电费帐单,
因为那表示我有冷气吹的很爽。

教堂礼拜时我身后五音不全的女士,
因为那表示我还听的到。

有一堆衣服要洗烫,
因为那表示我有衣服穿。

一天结束时的疲劳和肌肉酸痛,
因为那表示我有拼命工作的能力。

一大早被响起的闹钟吵醒,
那表示我还活着。

最后,感恩过量的电子邮件,
因为那表示有许多朋友会想到我。

我感恩……

1.遇到你真的愛的人時 要努力争取你一
  生的機會---因為當他離去時.一切都來不及了....

2.遇到可相信的朋友時 要好好和他相處下去
   ---因為在人的一生中.可遇到知己真的不易

3.遇到人生中的貴人時 要記得好好感激
  ---因為他是你人生的轉折點

4.遇到曾經愛過的人? ?記得微笑向他感激
  ---因為他是讓你更懂愛的人

5.遇到曾經恨過的人時要微笑向他打招呼
   ---因為他讓你更加堅強

6.遇到曾經背叛你的人時 要跟他好好聊一聊
   ---因為若不是他今天你不會懂這世界

7.遇到曾經偷偷喜歡的人時 要祝他幸福唷!
   ---因為你喜歡他時 不是希望他幸福快樂嗎?

8.遇到匆匆離開你人生的人時 要謝謝他走過你
   的人生---因為他是你精采回憶的一部分

9.遇到曾經和你有誤會的人時 要趁現在解清誤
  會---因為你可能只有這一次機會解釋清楚

10.遇到現在和相伴一生的人 要百分百感謝他愛
   你---因為你們現在都得到幸福和真愛

Don't cry over anyone who won't cry over you.

Good friends are hard to find, harder to leave,
and impossible to forget.

You can only go as far as you push.

Actions speak louder than words.

The hardest thing to do is watch the one you love,
love somebody else.

Don't let the past hold you back, you're missing the good stuff.

Life's short. If you don't look around once in a while
you might miss it.

A BEST FRIEND is like a four leaf clover,
HARD TO FIND and LUCKY TO HAVE.

Some people make the world SPECIAL just by being in it.

BEST FRIENDS are the siblings God forgot to give us.

When it hurts to look back, and you're scared to look ahead,
you can look beside you and your BEST FRIEND will be there.

TRUE FRIENDSHIP "NEVER" ENDS...Friends are FOREVER.

Good friends are like shooting stars....You don't always see them, but
you know they are always there.

Don't frown...
You never know who is falling in love
with your smile.

What do you do when the only person who can make you stop crying
is the person who made you cry?

Nobody is perfect until you fall in love with them.

Everything is okay in the end...
If it's not okay, then it's not the end.

Most people walk in and out of your life,
but only friends leave footprints in your heart.

"Love is when two people who care for each other get confused"

Long Back ago,
There was a huge Apple tree..

回复 #113 nala 的帖子

nala 版主,你好棒!那些国语和英文的是你个人翻译的吗?

好象怪怪的??

哈哈.. 真的很感激您! 通常与学生分享后, 你会对于这些静思语有何行动?

默写,看谁背得多? 有什么tindakan susulan?? 小比赛?

原帖由 meiixiin 于 29-12-2006 05:19 PM 发表
nala 版主,你好棒!那些国语和英文的是你个人翻译的吗?

好象怪怪的??

哈哈.. 真的很感激您! 通常与学生分享后, 你会对于这些静思语有何行动?

默写,看谁背得多? 有什么tindakan susulan?? 小比赛?

哇哈。。。
我不是版主啦。。。。

国语有些是翻译的呐。。。。

学生只希望他们可以从中理解,
领悟人生

我也来一句可以吗

There is not the farthest distance from the edge of death,

but stand in front of the people you like,

and she does not know you like her...

世上最远的距离不是生离死别,

而是站在你喜欢的人面前,

而她却不知道你喜欢她...

原帖由 athlon_z 于 1-2-2007 06:12 PM 发表
我也来一句可以吗

There is not the farthest distance from the edge of death,
but stand in front of the people you like,
and she does not know you like her...

世上最远的距离不是生 ...

蛋蛋。。。
这。。。
怎么教学生领悟

原帖由 nala 于 4-2-2007 05:27 PM 发表

蛋蛋。。。
这。。。
怎么教学生领悟

只要某某人明白就可以了...

原帖由 athlon_z 于 5-2-2007 12:22 AM 发表

只要某某人明白就可以了...

有某人
啊哈

真正的爱心,
是照顾好自己的一颗心

原帖由 nala 于 5-2-2007 04:59 PM 发表

有某人
啊哈

真正的爱心,
是照顾好自己的一颗心

那么可以顺便给我照顾埋妳的心吗.....