佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 小虫

我的摄影机发生问题了

原帖由 小虫 于 30-10-2005 12:39 AM 发表
现在更严重了,连颜色也没有,一片黑黑的

哇!!! super 糟糕啊!!!
不如拿来送饭吃更好啦!

我的也是JVC,整个镜头无端端不能看见,连颜色也没有,一片黑黑的不能拍摄不过可以播放(play)LCD SCREEN ok..保证期没有效因为已经一年半..很少用而且都没有跌过.

原帖由 asiatrader98 于 7-11-2005 03:37 PM 发表
我的也是JVC,整个镜头无端端不能看见,连颜色也没有,一片黑黑的不能拍摄不过可以播放(play)LCD SCREEN ok..保证期没有效因为已经一年半..很少用而且都没有跌过.

打电话给JVC保养部门(SC),看来好象是CCD的问题(拔出lens Cap不过lens Cap的信息还一直出现) ,必须要更换,RM300(加上人工), 值得吗?我的型号是DR-D53...

好嚴重喔..花錢買了機,就要象疼老婆那樣照顧..不然它也會耍脾氣鬧情緒的...哎

我的panasonic NV-DS65也是刚买一年出LCD就出现问题了,转一转颜色就会便一便,现在更糟糕!在一年里用不超过十个钟,也没跌过。唉!

原帖由 wws 于 10-11-2005 08:05 AM 发表
我的panasonic NV-DS65也是刚买一年出LCD就出现问题了,转一转颜色就会便一便,现在更糟糕!在一年里用不超过十个钟,也没跌过。唉!

现在的东西比较快有毛病!

Follow Us
原帖由 asiatrader98 于 7-11-2005 03:37 PM 发表

在JVC的网站找到一个关于CCD有问题的报道。可以看看有没有你的型号。

http://www.jvc.com.my/faq/information.htm#

原帖由 asiatrader98 于 10-11-2005 10:25 AM 发表

现在的东西比较快有毛病!

就是咯~~~现在搞到想买一部digital camera都怕怕。到底商业道德还存在吗?

现在厂家出的产品只要能耐一年就够了,因为过了一年就过了保用期嘛......

原帖由 小虫 于 11-11-2005 04:34 PM 发表

在JVC的网站找到一个关于CCD有问题的报道。可以看看有没有你的型号。

http://www.jvc.com.my/faq/information.htm#

小虫谢谢你这个报道非常有帮助的

原帖由 wws 于 12-11-2005 08:00 AM 发表
现在厂家出的产品只要能耐一年就够了,因为过了一年就过了保用期嘛......

就是咯~~~有时候我在想,保用期一年是不是指只有一年的耐用期。

报告来源:http://www.jvc.com.my/faq/information.htm#

Dated 14 th October 2005
Information for users of JVC camcorders  
Thank you very much for using JVC products.

Recently, it has come to light that a break up of image sensor (CCD) has occurred in some of our camcorders. This problem may possibly result in the display of symptoms such as (i) error message “Lens Cap” and (ii) no or corrupted images. This problem may or may not occur depending on the inconsistent quality of the image sensor (CCD) in addition to the environmental conditions of storage and use of the camcorders.

As such, for the affected camcorder models, JVC's warranty coverage to the image sensor (CCD) displaying the above-mentioned symptoms will be extended (the time frame of the period will be subject to a further notice). In such cases, JVC will carry out repairs free of charge during the extended period. All the other warranty terms and conditions will remain the same, including the limitations stated on JVC's Warranty Certificate.

For the list of affected camcorders, please click below product categories.

Product categories
VHS Camcorder

Digital Video Camcorder

JVC would like to apologize sincerely for any inconvenience this may cause you.
JVC would also like to thank you in advance for your understanding and cooperation in this matter.
For further inquiries or information kindly contact our service centre at the following details.

JVC Service Centre
No. 5, Jalan U1/23,
Hicom Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor Malaysia
Tel: 603-78038641
Fax: 603-78802815

List of models affected under the following categories
SVHS Camcorder
GR-SXM190A
GR-SXM200A
GR-SXM290A
Digital Video Camcorder
GR-D30A
GR-D50A
GR-D70A
GR-D90A
GR-D33A
GR-D53A
GR-D73A
GR-DX35A
GR-DX75A
GR-DX95U
GR-DX37A
GR-DX77A

原帖由 asiatrader98 于 12-11-2005 06:36 PM 发表
报告来源:http://www.jvc.com.my/faq/information.htm#

Dated 14 th October 2005
Information for users of JVC camcorders  
Thank you very much for using JVC products.

Recently, it  ...

即使保证期结束,免费更换如果你是上述的问题
我已经送去JVS SC

可惜我的是panasonic
不知有的trade in吗?jvc会比panasonic好吗?

已经拿去修理了~~~~而弥陀佛的不要说要收钱就好了

原帖由 小虫 于 16-11-2005 11:43 PM 发表
已经拿去修理了~~~~而弥陀佛的不要说要收钱就好了

刚才JVC SC打电话给我告诉我…修理好了不用收钱是因为上述的问题
赶忙去修理还是更换!如果你有上述的型号
谢谢小虫的资料!!!

原帖由 asiatrader98 于 17-11-2005 10:29 AM 发表

刚才JVC SC打电话给我告诉我…修理好了不用收钱是因为上述的问题
赶忙去修理还是更换!如果你有上述的型号
谢谢小虫的资料!!!

有问题的其中一个是GR-D73A,而我的是GR-D73AG,不知道可以瞒天过海吗?

原帖由 小虫 于 17-11-2005 04:01 PM 发表

有问题的其中一个是GR-D73A,而我的是GR-D73AG,不知道可以瞒天过海吗?

最重要的是不是因为上述的问题?

我已经拿回我的DR-D53免费更换image sensor (CCD)

原帖由 asiatrader98 于 23-11-2005 04:01 PM 发表

最重要的是不是因为上述的问题?

我已经拿回我的DR-D53免费更换image sensor (CCD)

要多久来修理啊?我已经进厂半个月了。

原帖由 小虫 于 24-11-2005 12:52 AM 发表

要多久来修理啊?我已经进厂半个月了。

要阿!
上次我的canon,如果没有记错的话应该是1,2个月罢!
(没有记清楚,因为那时没有用到