佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: momo1212

【台版II】完美世界 29日推全新資料片《2012》F.I.R.獻唱專屬主題曲

hico 该用户已被删除

奪命剪刀腳....

如果出马版,你们会用什么职业??还会用回以前的职业吗???

cyong 该用户已被删除
你們在哪個server?

原帖由 -神之子- 于 25/1/07 11:33 AM 发表

按q检查就知道了,那里有说明要找谁和coordinat在哪里的,然后跟着npc要求你做的事情办就行了。

谢了!!怎么没有来找我的??一个人玩很显的!!

原帖由 momo1212 于 25-1-2007 02:52 PM 发表

歡迎~~~~~

嗯...ID加好了!!!

元神有多才點狐系技能吧,

你玩靈體的,比較注重在魔法技能!!

首页还是没有看到我的?

原帖由 冷雨 于 25-1-2007 06:50 PM 发表
em....
本地有遊戲公司代理了完美世界
http://www.world2.com.my
希望臺灣不要BLOCK了我們的IP

大马457开了大家都会移民过去?

Follow Us
原帖由 hL_MiLk 于 25-1-2007 11:35 PM 发表

谢了!!怎么没有来找我的??一个人玩很显的!!

不同种族开始怎样都要单练先吧?
大家任务打的怪不同,不能一起练咧。

到了19 20级的时候去刷副本吧,我一个人能力有先。
又讲用宠物去因刷本里面的怪不会一窝蜂攻过来的?
结果还是一样哦。

原帖由 -神之子- 于 25-1-2007 11:44 PM 发表

不同种族开始怎样都要单练先吧?
大家任务打的怪不同,不能一起练咧。

到了19 20级的时候去刷副本吧,我一个人能力有先。
又讲用宠物去因刷本里面的怪不会一窝蜂攻过来的?
结果还是一样哦。

你要放寵物去打怪一下,然后收回寵物.收回了要快點又放出來,因為那只怪跑來打你了..這叫引怪.去試看

原帖由 -神之子- 于 25-1-2007 11:38 PM 发表

首页还是没有看到我的?

@.@ 有啊...我剛剛double check了!!

还没有人懂武侠怎么玩吗?

原帖由 hico 于 25-1-2007 10:34 PM 发表

雙人合璧!!

自己畫光圈.... 汗...

原帖由 cyong 于 25-1-2007 11:32 PM 发表
你們在哪個server?

我們在天馬,首頁有寫了哦,請多爬文!!

原帖由 hL_MiLk 于 26-1-2007 01:00 AM 发表
还没有人懂武侠怎么玩吗?

你要玩什么武俠?

前幾天半夜4點打19fb ...

大马版出了就离开台版,常常都PING 2-3K 很难玩到爽。。。

原帖由 br3akfast 于 26-1-2007 12:36 AM 发表

你要放寵物去打怪一下,然后收回寵物.收回了要快點又放出來,因為那只怪跑來打你了..這叫引怪.去試看

對啊...  

(1)指令你寵物打了一下 (2)立刻回收  (3)然后再召出了

之后就會只有一只怪過來而已,多練習吧!!

最近很多人pm我,問我為何那么lag...

也看到不少朋友喊lag...抱怨...亂罵...

問題不是在完美server,而是電纜問題!!

以下這個公告是tm net在前幾天公布的,

他已經說了29號才可以完全回復正常,請大家忍忍

Tuesday, January 23, 2007
ANNOUNCEMENT

Services Restoration Update

Telekom Malaysia Berhad (TM) would like to update its customers on the on-going restoration works undertaken by the consortium for its Internet services, which were affected by the earthquake off Taiwan on December 26th, 2006. To date, we have already recovered more than 80 per cent bandwidth capacity for the Internet traffic.

The consortium, which TM is a member of, is still fervently working towards the full restoration of the submarine cables affected by the incident. The consortium has duly informed us that the current bad weather conditions in the affected area are delaying the restoration works in progress. The extensive works undertaken by the consortium include laying new cables as many are experiencing high tension on them; and additional repair works are needed to be performed on several cables damaged by fishing hooks.

In view of these unforeseen circumstances, the consortium has confirmed that the full restoration will be completed by January 29th, 2007. Your patience is much appreciated during this restoration process.

Customers can call our Customer Interaction Center at 1-300-88-9515 (24 hours) or 1-300-88-1515 from 8.00 a.m. till midnight, or e-mail custcare@tm.net.my for any enquiries.

--------------------------------------------------------------------------------