佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

maxis home fibre 有人用嗎?Ok 嗎?

maxis home fibre 有優惠,300mbps RM129 和 unifi的100mbps 一樣價錢,但早期聽朋友説過 maxis 的很 tak boleh , 想問問看這裏有人在用嗎?用到 ok 嗎?

评分

钟江隆 + 1

ADVERTISEMENT

没事就ok,有事情不懂哪里投诉。

为人民服务 发表于 17-10-2022 07:58 PM
没事就ok,有事情不懂哪里投诉。

請問你是說客服方面不好?網速ok嗎?

celsiusboy 发表于 17-10-2022 09:18 PM
請問你是說客服方面不好?網速ok嗎?

都是用TM NET的线的。我这里maxis没有tm net那样方便投诉,tm net你可以线下去它的tm point投诉,但maxis你去他分店,他们会叫你打电话,线上投诉。没有问题就好,遇到问题就惨。

你好,转台吗?免费6个月

Nice and interesting post. Thank You! For sharing such a great article, I like to read the information you Dehradun Call girls have mentioned in this article that is helpful for me.

Follow Us
Might it be said that you are searching for High Profile Chennai Call Young ladies? Our whiz Chennai Call Girl Number will serve You One of the Hot Call Young ladies in Chennai.