佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: 素还真

1113 香港大暴亂圖片視頻集錦

沒問題!! 香港人可以一直搞運動,反正餓死的是自己

ADVERTISEMENT

我都不懂放着些港人的东西来干嘛。。。。。 等他们鬼咬鬼算吧。。。

藍清風40 mins

聲稱 來自上水消防局的同事: 但講我想講
各位同學,吾係轉述喺第一身,大家請睇下,尋晚上水發生,我間消防局同事有份救火,黑衫人放氣油彈,樓上2男2女3個小朋友8-10歲,喺單位叫救命,咁翹我地同事在附近做野!衝上去救人,如果我地遲左,起碼燒死幾個,另有住客後樓梯跳落街!消防員一路救火,班黑衫人一路講 sorry話"吾好意思 玩大左"!
我覺得大家真係要諗下,如果佢地喺你屋企人你會點!
點解要放火燒埋人地屋企!佢地樓上住客做錯乜野?有乜仇怨?我身為一個消防員,我覺得佢地簡直係令我髮指,喪心病狂,吾應該再用"人"去稱呼!😠
希望大家出入平安!
不喜勿插

黑衣人:sorry, 唔好意思,玩大咗。 是的,放火就是游戏,好玩吗?

素还真 发表于 14-11-2019 12:10 PM
藍清風40 mins

聲稱 來自上水消防局的同事: 但講我想講
各位同學,吾係轉述喺第一身,大家請睇下,尋晚上水發生,我間消防局同事有份救火,黑衫人放氣油彈,樓上2男2女3個小朋友8-10歲,喺單位叫救命,咁翹我 ...

#全港废青冚家铲

昨天1113暴亂共有兩個人死亡。一個是清潔工阿伯被暴徒用石頭打死。人證物證肯定是暴徒做的無疑!

另一個就是夜晚時墜樓的黑衣人。肯定的,黑心的暴徒借這宗事故把事故賴在警察或白衣人身上。有說被白衣人打死等等。

真相是。。。這個人自殺!自己看視頻後面部分。