佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: BIZET

怕步上親共富豪下場 澳洲華人拒五星旗改揮我國旗

BIZET 发表于 22-2-2019 01:10 PM
這班寄生蟲一定會搵你馬拉便宜, 你要迎接你偉大共產黨特產蝗蟲, 通街放大便.

你要包容在你門口放大便呀.

所以我地政府已经禁止呢D过街老鼠如黄之锋入来大马。大马政府好野!

heme123 发表于 22-2-2019 02:44 PM
呢D性格低劣,人品低贱,智商低B,同埋心地低质素的本土香港人,是唔需要包容呢种过街老鼠。

你錯了, 它們都是你眼中的共產黨優選特派香港蝗蟲.  非本土土生優選品種. 唔好老屈本土土生香港人.
你要聽清楚待慢過你的侍者用乜口音同你交談. 用[腥講話]㗎.

BIZET 发表于 22-2-2019 03:53 PM
你錯了, 它們都是你眼中的共產黨優選特派香港蝗蟲.  非本土土生優選品種. 唔好老屈本土土生香港人.
你要聽清楚待慢過你的侍者用乜口音同你交談. 用[腥講話].

梁贱人游妓女陈汉奸招骗子,每个都是本土香港人,每个都是性格低劣,人品低贱,智商低B,同埋心地低质素,最好他地来马来西亚,我地可以见一锅打一锅。

你講個啲拍馬都追唔上689 大話呃人 暗收UGL賄款5仟萬死不認, 身為地下共產黨員違法不敢認.
禮義廉痰要盅, 仲有尊呃工人選票塵丸閒...等等., 議會外邊說為工人楷級爭權益, 立法維權, 但在議會之內投反對票標準工時立法, 出門欺騙市民話因商家反對. 得閒睇多啲 禮義廉 工聯會 呢班土共在立法會內所作所為, 有片上曬YOUTUBE, 怕你越睇越心噏.

香港 689 UGL 不及 馬拉那雞 1MBD 成績咁好, 此點香港真的慚愧比不上馬拉.

黃向墨  要求曾向澳洲主要政黨捐款270萬澳元(約1,500萬港元) 回水。
捐咗都要回水.

你要聽清楚用[腥講話]同你交談. 是混雜那裡的鄉音, 好大可能是 [新香港人].
搞清楚啲, 唔好矇剩剩將 腥港人 當做 香港人.

Follow Us
heme123 发表于 22-2-2019 05:24 PM
梁贱人游妓女陈汉奸招骗子,每个都是本土香港人,每个都是性格低劣,人品低贱,智商低B,同埋心地低质素,最好他地来马来西亚,我地可以见一锅打一锅。

那里可找到像你这种馬奸?
見一鍋打一鍋!

神丹99 发表于 23-2-2019 03:54 AM
那里可找到像你这种馬奸?
見一鍋打一鍋!

你呢种汉奸马铲萝卜头走狗出街给我见到,一定见锅打锅你。

BIZET 发表于 23-2-2019 01:52 AM
你要聽清楚用[腥講話]同你交談. 是混雜那裡的鄉音, 好大可能是 [新香港人].
搞清楚啲, 唔好矇剩剩將 腥港人 當做 香港人.

本土香港人=废青废材,消灭废材人人有责。

你寫乜到得啦, 你侮辱了全部幾百萬香港人, 包括現任政府官員, 你自己唔識分 腥港人 新香港人 同本土香港人.
柒就柒啦, 多啲返大陸幫口消滅共產黨 特色羊肉串, 一滴香美味火鍋, 你闔家食過之後, 祝你闔家富貴, 身體安康.

heme123 发表于 23-2-2019 09:12 AM
本土香港人=废青废材,消灭废材人人有责。

你好真暴戾,马灿本式

全力支持政府取消
週街屙屎屙尿
低質素的某国人签证!

jovansoul 发表于 23-2-2019 12:38 PM
你好真暴戾,马灿本式

本土香港人=暴戾废青废材,消灭废材地球和平。

BIZET 发表于 23-2-2019 11:31 AM
你寫乜到得啦, 你侮辱了全部幾百萬香港人, 包括現任政府官員, 你自己唔識分 腥港人 新香港人 同本土香港人.
柒就柒啦, 多啲返大陸幫口消滅共產黨 特色羊肉串, 一滴香美味火鍋, 你闔家食過之後, 祝你闔家富貴, 身體 ...

你地香港人本来就是过街老鼠甘样的pattern,对付你地不需要給脸亦不需要尊敬你地,你地消失会令地球和平很多。

我地的副首相拿着"马中一家亲"。你吹啊!

更要全力支持政府消灭国内马灿

人人喊打的过衔老鼠,
不正是屙通街的那支人嗎?

heme123 发表于 23-2-2019 02:35 PM
你地香港人本来就是过街老鼠甘样的pattern,对付你地不需要給脸亦不需要尊敬你地,你地消失会令地球和平很多。

我地的副首相拿着"马中一家亲"。你吹啊!

吃个餐便亲了?另外喊打东海岸高铁,脑子疯了吧。

jovansoul 发表于 23-2-2019 03:21 PM
吃个餐便亲了?另外喊打东海岸高铁,脑子疯了吧。

有意见的话同旺姐讲,旺姐亲手毛笔字写下"马中一家亲"

本土HK人=支纳老鼠

heme123 发表于 23-2-2019 03:49 PM
有意见的话同旺姐讲,旺姐亲手毛笔字写下"马中一家亲"

写了就算真的做了? So Simple, Sometimes naive