佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: 死蠢2

情人节老婆生气了。。。

kosmiklove 发表于 15-2-2019 11:40 PM
哈哈哈。。。系爆咗啦。。!!系咁嘎啦。。慳得咪慳囖。!!唔系嘅話點嚟得咁多錢啊。
點擬你啦。。幾張紙就以為好大咁。。哈哈哈。止血都唔夠啦,,哈哈哈哈。。正死蠢!!

痔疮鬼,去医院割掉你的痔疮了吗?要不要我借你钱去割啊??

哈哈哈哈哈

死蠢2 发表于 16-2-2019 12:52 AM
痔疮鬼,去医院割掉你的痔疮了吗?要不要我借你钱去割啊??

哈哈哈哈哈

嚇,,,幾張紙借俾我。。?留返嚟氹老婆啦。。哈哈哈。。老婆奴,,哈哈哈

講真嘅。。。幾張紙收返埋佢啦。。!!!獻醜啊。仲要系買俾老婆。。哈哈哈哈

kosmiklove 发表于 16-2-2019 01:05 AM
講真嘅。。。幾張紙收返埋佢啦。。!!!獻醜啊。仲要系買俾老婆。。哈哈哈哈

都不知道你这个大陆仔酱什么懒觉话?呵呵

好啦好啦,给你赢啦,痔疮鬼!

哈哈哈哈哈

死蠢2 发表于 16-2-2019 01:09 AM
都不知道你这个大陆仔酱什么懒觉话?呵呵

好啦好啦,给你赢啦,痔疮鬼!

哈哈哈哈哈

係咪有句話叫。。kiasu..稱呼你哋d新加坡人噶?

死蠢 。。。原來無料噶你。。。哈哈哈哈、、正死蠢。!!點解要充大頭哦。。???無咪無囖。。哈哈哈哈哈。。哎呀。。。

Follow Us
有錢開飯嗎。。?放心我唔會借你。。。請你食又點話嘖。哈哈哈

kosmiklove 发表于 16-2-2019 03:01 AM
有錢開飯嗎。。?放心我唔會借你。。。請你食又點話嘖。哈哈哈

穷鬼,你有钱去同善医院割痔疮吗?
https://cforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=3210908&extra=&page=4

pupuman 发表于 15-2-2019 11:00 PM
@labster 龙虾,你会妒忌吗?

你猜中龙虾仔 @labster 的心态了!龙虾仔妒忌到开新帖来发泄他的不爽。。

你明知道龙虾仔人到中年,负债累累,没女人要,你还酱子玩他,佩服佩服!

进来玩玩。。。

https://cforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=4146824&extra=page%3D1

死蠢2 发表于 16-2-2019 03:31 AM
穷鬼,你有钱去同善医院割痔疮吗?
https://cforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=3210908&extra=&page=4

[/backcolo ...

排期去政府醫院哦。

點啊你。。。哈哈哈哈。。d紙嘞,,哈哈哈。哎呀。。真系。。。

死蠢2 发表于 16-2-2019 04:10 AM
你猜中龙虾仔 @labster 的心态了!龙虾仔妒忌到开新帖来发泄他的不爽。。

你明知道龙虾仔人到中年,负债累累,没女人要,你还酱子玩他,佩服佩服!

进来玩玩。。。

https://cforum1.c ...

冇女人。。點都好過你啦。。大頭正死蠢。。真係kiasu..無錯1.。

串煲咗啦。。。盜圖。。哈哈哈哈

盜圖。。。A4紙幾張。。。

556688 发表于 14-2-2019 10:40 PM
够钱的话,买个 Hermes 咯。

不够的话就选 Hush Puppies 8!

開飯都成問題啊。。。!!!盜圖。。嚟噶

kosmiklove 发表于 16-2-2019 06:55 PM
開飯都成問題啊。。。!!!盜圖。。嚟噶

可怜。