佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: ocm1984

Assassin's Creed: Origins (刺客信条:起源) [补丁 1.5 + Animus Control Panel]

STEAM的价钱来了。

普通版:RM 219
精华版:RM 239
黄金版:RM 319

已经没有RM199的数据版游戏了。

.Hardy. 发表于 13-6-2017 10:38 AM
所以我讲的是没有错吧?
对啦,我明白

其实我不是视觉控,只要游戏的优化好,什么平台都能接受。。

ocm1984 发表于 13-6-2017 11:11 AM
其实我不是视觉控,只要游戏的优化好,什么平台都能接受。。

其实要知道是不是而已,看你回答应该是了
那你应该一早就买主机了啊

据说,在《刺客信条:起源》的现代故事里,会有一位新的刺客出现,来协助玩家和现有的团队。。
这位新的刺客,也会有任务可以执行。。

.Hardy. 发表于 13-6-2017 11:15 AM
其实要知道是不是而已,看你回答应该是了
那你应该一早就买主机了啊

因为一直以来我都用PC打机。。。
直到现在,由于考虑到预算的因素,才会想到买主机。

而且家人普遍上对主机有偏见,所以一直以来都没有去买主机。。

ocm1984 发表于 13-6-2017 11:21 AM

又关你家人事?有什么偏见哦
不是你一个人打机而已咩?

Follow Us
Assassin’s Creed Origins gameplay
  • No radar, game uses Skyrim-esque compass.
  • Almost everything is climable and parkour is even more fluid.
  • Smarter AI, multiple guards will charge at you and will not take turns to attack. Rather expect yourself to be flanked.
  • You can ride camels and raid tombs.
  • Levelling up is akin to RPGs with a level cap of 40 and skill points too.
  • There’s a brand new fighting system that’s is more hit-box driven, probably taking inspiration from fighting games.
  • Eagle vision is a subtle pulse that highlights objects not enemies.
  • Customising your gear doesn’t impact stats, however a new gear system is in place. This lets players improve specific parts of gear by crafting materials.
  • There are legendary items to loot in the game.
  • You can add blocked arrows to your inventory.
  • You can no longer one hit enemies that are more powerful than you with your hidden blade.
  • Puzzles are back but more challenging and less switches.
  • Much more in depth ability graph with 3 paths - Seer, Warrior, and Hunter
  • There are gladiator battles in arenas.

Assassin’s Creed Origins’ open-world
  • More dynamic world.
  • Large and small cities with many landmarks including Memphis and Alexandria.
  • NPCs have a day/night cycle and includes time for them to eat, sleep, work, and "answer the call of nature".
  • Underwater swimming, treasures and sunken ruins to explore
  • Animals can attack NPCs and even other animals.

Assassin’s Creed Origins controls (这个是主机的手柄操控)
  • Attack buttons are the right shoulder and trigger.
  • As you fight, an adrenaline gauge fills up, and when both attack buttons are pressed powerful attacks are unleashed.
  • No sprint button, running speed is dependent on how far you push the left analog stick .
  • Left shoulder button is lock on.
  • The controllable eagle leak was true.
  • Buttons for free-running up and down are removed.
  • Crouching is now an option.

原文:http://gadgets.ndtv.com/games/ne ... 017-xbox-e3-1710817

价钱不敢恭维

STEAM的数据版3A大作,都是从RM 219起跳了。。

ocm1984 发表于 13-6-2017 11:56 AM
STEAM的数据版3A大作,都是从RM 219起跳了。。

ps4的价钱知道吗

ocm1984 发表于 12-6-2017 07:48 PM
我个人觉得:
~AC 1:没玩过
~AC 2三部曲的故事性最好,酷跑也是最有挑战性。。。
~AC 3:两极化的评语,要嘛就喜欢,不然就觉得so so
~AC:Liberation,从手游port去PC的游戏。
~AC:Black Flag,是新 ...

看完這麼多集。我還是支持【刺客信條之兄弟會】。
他的模式很大。我很喜歡他的故事。

h3op 发表于 13-6-2017 12:24 PM
ps4的价钱知道吗

去电视电玩板块问@kaydez大大。。。

使用者 发表于 13-6-2017 12:28 PM
看完這麼多集。我還是支持【刺客信條之兄弟會】。
他的模式很大。我很喜歡他的故事。

大哥是看完,还是破关了??

很罕见看到大哥来这个板块留言。。
我本身比较喜欢黑旗,因为玩法多元化。。

故事就喜欢Ezio大叔的三部曲。。。

ocm1984 发表于 13-6-2017 01:37 PM
大哥是看完,还是破关了??

很罕见看到大哥来这个板块留言。。
我本身比较喜欢黑旗,因为玩法多元化。。

故事就喜欢Ezio大叔的三部曲。。。

你好,Lz ~

我破關的只是 第一部 和 第二部,第三部起一直到後面。都是我老弟在玩。
我偶爾玩玩(幫打~)而已。呵呵~

Ezio 這個角色。我也很喜歡。
可惜最後他還是離開了。

使用者 发表于 13-6-2017 02:22 PM
你好,Lz ~

我破關的只是 第一部 和 第二部,第三部起一直到後面。都是我老弟在玩。
我偶爾玩玩(幫打~)而已。呵呵~

Ezio 這個角色。我也很喜歡。
可惜最後他還是離開了。

每个角色都会有终结的时候,他们留下的就是我们美好的回忆。。

AC Origins是今年E3的心头好游戏之一,
可能是续Blackflag之后,我另一个AC系列游戏!

不能counter连杀就闲了,ac最型就是counter连杀

ocm1984 发表于 13-6-2017 11:21 AM

我买了PS4,结果给孩子打Skylanders较多!

然后自己有去弄了颗毒药!

评分

ocm1984 + 5 谢谢分享

silversaint 发表于 13-6-2017 08:02 PM
AC Origins是今年E3的心头好游戏之一,
可能是续Blackflag之后,我另一个AC系列游戏!

其实我真的有点恐惧要预购游戏了。。
Origins由Ubisoft Montreal打造,而且班底还是之前打造黑旗的团队,希望能维持水准。。
可是嘛,价钱真的蛮硬。。。
需要等待适合的时间入手。。

h3op 发表于 13-6-2017 08:52 PM
不能counter连杀就闲了,ac最型就是counter连杀

就当着是多元化的打斗咯。
你看看最新的视频就清楚了。。