佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: i.lium

"小三" ---> 是我吗?

第八篇

因为害怕。。所以也没有理他。。而且还生气他为什么那么关心我和疼我!
I: Why? What's your purpose of doing all this? Why u so sayang me? Why? Why?
K: i dunno... i just happy to see you happy!
I: no, don't do this... dun hurt me...
K: i nvr hurt you n won't want to hurt you...
I: then why u do all this?不是我笨,只是要逼他说
K: maybe i fall for you?
I: ... ... ... i dun think that is right... ...
发了个信息跟K said Sorry后就决定让彼此冷静下来~因为我知道自己对他心动了而我也觉得不想恋爱。。

大概两个星期没跟K联络。。又或者该说,他还是很关心我。。问候的信息没停过~而我,却选择了几个字的回复。。

我被公司派去槟城出差一个星期。。
到那里的第一天晚上。。因为一个人在酒店很闷。。
K: Hi babe.. how are you?
I: Hi, I'm good. Now in Penang for business trip.
K: Are you kidding me? Where do you stay?
I: No, I'm serious. 1 week here... Staying at Cititel Penang.
K: Oh my god... you serious?
I: Yes!!!!!
几分钟后,收到K send来的照片!
我傻了。。
他就在刚好在我住的酒店对面。。
K: Can i meet you? I miss you!
I: er... wait... how come you are here?
K: this call faith...
I: Faith your head!
K: I'm being serious! Come down and i will tell you.
当然,我去楼下meet他。。这次他驾一辆红色的 Audi TT Quattro.
他park了车,把锁匙交给他朋友就走过来把我抱紧!
I: Why are you here in Penang?
K: I'm here to attend friend's wedding dinner and they said want to go Black & White Karaoke (酒店对面的Karaoke).. Missing you so gave you a message... Never expect such coincident!
I: er.... ok~
他穿着蓝色G2000的衬衫,西裤,皮鞋。。第一次看他那么整齐的样子。。

然后不想站在lobby说话所以我们去了我的房间。。

续。。。

紧张了。。。。

好有緣啊~
這樣都可以遇到~

LZ的故事 把 K 描述得很像个player,好像吃过不少女人的玩家。。 那么多的把戏和惊喜,把LZ 那个封闭已久的心给撬开了
偏偏故事却在 “去了我的房间” 停下来
LZ 快点加稿 本帖最后由 这是我的名 于 8-12-2014 02:18 PM 编辑

第九篇

回到房间。。我就好像没一回事那样的坐在床上抱着枕头。。
而K就坐在我旁边。。
K: Do you believe in faith?
I: Yes & No...
K: What yes & no... i do....
I: Why said so?
K: Do you still remember when we 1st met at my office and i said: "you are Isabelle"?
I: Ya... i do ask you why sound curious...
K: Remember i told you we met before?
I: Yes, but i can't recall...
K: Actually, you attract me since that time... i saw you few times walking with fast speed...
i always wondering, who is this gal... petit size, wearing full suit in a hot day with high heels walking around... u attract me & even my
colleague. You are our topic at once...
I: What??觉得惊讶。。
K: You always wear dress with black jacket... always in dark colour with black colour heels.
I: Yes, I'm... that's my professional look.. *laugh
K: Do you know how happy am i got to know you? I'm glad i took up the initiative to organise that event... or else, i won't be able to know you.
I: ... ... ... er....
其实,这让我想起了我每天上班和下班都会遇见同一个人。。每次只跟他微笑。。也没有去认识他。。因为不可能无端端走去跟别人说我们做个朋友吧。。直到后来他应该是换工了也没再看到他了。
所以我在想。。我明白他的意思。。
他靠得我很近。。可是没有不规矩。。
然后抱着我。。我也没反抗。。
两个人就静静的抱着没有说话~
后来他电话响了。。朋友们说要回去了。。
K问我可不可以送他回去。。他想陪我多些。。
反正我很熟习槟城,就由我送他回去好了。。
他陪我去"老青屋"吃我最爱的虾面。。告诉他我每次来槟城都会做些什么。。吃什么。。
送K回去他住的酒店后我就自己回酒店了。。
离开时,他抱得我很紧。。说,多希望可以再陪我多些。。可是第二天一早就要开车回KL~

我留在槟城的一个星期里。。每天都在想。。真的有缘这回事吗?

续。。。

快加稿吧~

Follow Us
楼主,我来看故事啦!

没做什么吗。。我输了

这是我的名 发表于 8-12-2014 02:12 PM
LZ的故事 把 K 描述得很像个player,好像吃过不少女人的玩家。。 那么多的把戏和惊喜,把LZ 那个封闭已久的 ...

你也太贴切了吧 哈哈哈哈

男主角感觉好有米,依然充满神秘感
帖子主题写到这样,结果目前故事都充满缘分
接下来应该很刺激了

楼主,
快加稿吧~

楼主, 加稿啊。

我来看故事了~~~~~催稿~~~~

留个脚印
楼主的故事很吸引人

来支持一下 ~

第十篇

回到KL...本来K说想过来找我,但等了好久都没出现,结果我跟我的好朋友去看半夜场。.。当然有send封信息给他。

凌晨2.30am回到家。。
Park车时看到K站在我的parking等我。。
傻了眼。。
I: What are you doing here at this hour?
K: I told you i want to see you...
I: But you didn't said what time... so i went out with Ken to watch movie lo...
K: Ya, that's why i waited here for you to be home... as i really miss you!
陪他聊聊后就叫他回家因为很迟了。。
感觉上,他好像把我当女朋友来对待了。。
我也不懂怎么说那种感觉。。

一次加多點稿嘛~~~

一次加多點稿嘛~~~ +++1

一次加多多點稿嘛~~~ +++1

评分

yeehaa + 1 交稿费 rf

感觉男主角半夜趁老婆睡觉出来偷情