佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

新加坡人来新山嫖妓,在海洋酒店去世。

http://singaporeseen.stomp.com.s ... -dead-in-jb-hotel-2

A 62-year-old Singaporean man has been found dead in a Johor Bahru hotel on Tuesday (Jul 1) afternoon.

The New Paper reported that Mr Lee Chiang Yong was found unconscious by Ocean Hotel staff at 1.37pm.

The English daily added that Mr Lee was found by a housekeeper who was doing rounds to clean the room.

South Johor Baru district police chief, ACP Sulaiman Salleh, told Malaysian newspaper Bermana that his body was taken to Sultanah Aminah Hospital for post mortem.

The local police found no injury or any trace of criminal element on the deceased.

The Singapore Consulate in Johor Baru has been informed to contact his family and next-of-kin, added Bermana.

Mr Lee had just checked into the Jalan Wong Ah Fook hotel that day.

老了体力不支。。。

安息吧。

我看到stomp写Ocean hotel 的时候就。。
你懂得
是那个房间?

jajoba123 发表于 3-7-2014 05:52 PM
我看到stomp写Ocean hotel 的时候就。。
你懂得
是那个房间?

Ocean hotel 有得租房过夜meh?

请问 海洋 旅店 在哪????

jajoba123 发表于 3-7-2014 05:53 PM
Ocean hotel 有得租房过夜meh?

不清楚。
不过google了才知道真的是鸡寮。

jack303 发表于 3-7-2014 09:50 PM
请问 海洋 旅店 在哪????

波底阿福街。想不的还在“淫业”。
十几年前读中学时就有了。

Follow Us
几十年了还在.......................

ixho 发表于 4-7-2014 02:08 AM
波底阿福街。想不的还再“淫业”。

中学的时候我只知道巴士站对面的那些理发院。

巴士站拆了,河也盖了。

是突然暴毙还是被人谋杀???我看不懂英文。=='

我还以为早zaplap了

jasonhanjk 发表于 4-7-2014 06:40 AM
中学的时候我只知道巴士站对面的那些理发院。

巴士站拆了,河也盖了。

版主,你早熟哈。。
中学时期就情不自禁料…

ixho 发表于 4-7-2014 02:08 AM
波底阿福街。想不的还再“淫业”。

有几个ex-Petain 的angpai 去Ocean 了
有好介绍吗?

想不到海洋酒店还在淫业,20年前的行情是RM45一炮或30分钟。
原来市场还有这样强的需求。

原来版主已经开帖了
昨天看到新闻的时候小小声笑完后本来也想开的

海洋开了这么久还毅立不倒,证明了姜是老的辣这句话是没错的(我也是有十多年没有去哪里参观参观了)!

应该和年轻貌美扯不上关系
是中老年的度假圣地吗?

hodansetia 发表于 4-7-2014 12:27 PM
海洋开了这么久还毅立不倒,证明了姜是老的辣这句话是没错的(我也是有十多年没有去哪里参观参观了)!

有bbbj和AR
不过小心中病

jajoba123 发表于 4-7-2014 01:51 PM
有bbbj和AR
不过小心中病

哈哈哈!我真的只是去哪里参观而已啦!我对那些可以做我阿嫲的(小姐)不感兴趣喔!

这次真的是成为风流鬼了!

老招牌,老字号,应该也只有老女人吧!!