佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 白兰迪

七月 SIEM REAP 三天三夜游

一叶孤帆 发表于 10-7-2014 01:23 PM
how much the tour fess for your itinerary?

#37有写了哦~~~

白兰迪 发表于 10-7-2014 11:48 AM
我三天的行程:

Day 1 - 17th July (Plet as tour guide)

你的司機找了??? 雖然我去比你多2天,但我也不想天天編滿行程,辛苦死。給自己2天休閒。不能虧待自己。。。

白兰迪 发表于 10-7-2014 10:45 AM
呵呵,我才去4天,严格来说是3天,第四天早上就回了。

我们12人,找了司机PLET,觉得他的价钱老实公道 ...

我去年去的时候也是看了推荐找了当我们的司机... 但是到地时他是不得空的,所以找了他的堂弟代劳...

与他的堂弟沟通是有点问题,因为他的英文不像plet那样流利.

总括来讲还是不错,因为plet每天都会打来问状况,只是有少许的失望,因为他接的时候并没有告诉我们他会找其他人来带我们

lz 有游记吗?

请问可以pm 我司机联络吗?

Hi 你们好,
我昨天才从Siem Reap回来,
现在是雨季..
介绍你一个driver ,因为觉得他们真的很不错..
所以我想介绍给Cari的大大们,
他叫 Asean.  哥哥是ah leak.
他跟他哥哥人都很好
还带我们去吃他们的当地小菜..
你可以email找他, 回复很快.. 英语也很不错。

Name: Asean
Email: aseandriver.angkor@hotmail.com

以下是他plan给我的行程, 我们是六人行
我们还加了去孤儿院派文具..  每天有unlimited mineral water & wet tissue.

Day1 on 08.07.14 by van with air-condition

Pick- up from airport and transfer to the guest house/hotel for check in. After check-in, start to visit Angkor National museum, Wood and Stone Carving Center.

Break for lunch:  After lunch, start to visit Market and purchase the Angkor pass in order to see the Angkor Wat with sunset. Strongly recommend you to have buffet dinner with traditional shows at the Kulen II restaurant (12$ per person).

Day2 by van  with air-condition

After  having breakfast start to visit South Gate of the Angkor Thom, Bayon Baphoun, Elephant Terrace, Terrace of lepper king. Break for lunch: After lunch, start to visit the Angkor Wat and see the sunset the at Bakheng mountain.

Day3 by van with air-condition
Leave the guest house early morning to visit sunrise at the Angkor Wat. after sunrise back to the guest house for having Breakfast. and then start to visit Preah Khann, Preah Neak Pan, Tasom, East Mebon and Pre Rup

Break for lunch : After Lunch, start to visit Choav Say Tevda, Thommonoun, Prasat Krovan, Banteay kdey and Srah Srang, Taprom and Takoa.

Day4 by van with air-condition
After having breakfast start to visit Phnom Koulen mountain (River thousand Linga & waterfall) , Banteay Srey and Banteay Samre. Break for Lunch. After Lunch start to visit Rolous Group (Bakong, Lolei, Preah Ko) and
Tonle Sap lake and floating village with sunset.

zer 发表于 12-7-2014 10:56 AM
你的司機找了??? 雖然我去比你多2天,但我也不想天天編滿行程,辛苦死。給自己2天休閒。不能虧待自己。 ...

因为只有三天时间,知道很紧逼,没有办法 T.T

如果有多一天的时间就很好了。。。

Follow Us
pwlim129 发表于 12-7-2014 04:03 PM
我去年去的时候也是看了推荐找了当我们的司机... 但是到地时他是不得空的,所以找了他的堂弟代劳...

与 ...

Plet已经和我说了他只当第一天的司机兼导演,第二和第三天就没有。

旅程即将开始了,也不想再换了。期待~~~

可以PM 司机嗎? 20號單人去.

可以来我游记看看哦,行程和你差不多

炮王 发表于 15-7-2014 12:05 AM
可以PM 司机嗎? 20號單人去.

plettuktuk@hotmail.com

Plet.

他也有provide tuk tuk的。

佳琳 发表于 15-7-2014 11:29 AM
可以来我游记看看哦,行程和你差不多

可以send你的游记的link给我吗?

明天就去了。。。期待~~~

qoo80 发表于 16-6-2014 09:51 AM
是的,不用签证的。楼主,我去的之前找了一个华人司机,他已经在这行做了十多年,非常熟悉,他可以做导游 ...

可以pm我华人司机联络吗?在计划要去。谢谢!

是的,不用签证的。楼主,我去的之前找了一个华人司机,他已经在这行做了十多年,非常熟悉,他可以做导游 ...

可以pm我吗?

carifunny@hotmail.com

thks

bad_happy   
funny2015   

PM 你们了。

白兰迪 发表于 14-7-2014 11:18 PM
Plet已经和我说了他只当第一天的司机兼导演,第二和第三天就没有。

旅程即将开始了,也不想再换了。期待 ...

祝你有个愉快的旅程咯~ 吴哥虽然热,但是真的很美 ^_^ 好想念sister srey的咖啡。。。

pm我, please cmyong6@gmail.com Thank you

CM6 发表于 23-7-2014 12:57 PM
pm我, please  Thank you

pm 你了。供你参考。

白兰迪 发表于 16-7-2014 11:58 AM
可以send你的游记的link给我吗?

明天就去了。。。期待~~~

回来了吗?? 赶快分享你的最新行程,吃喝玩乐和司机等等的价钱!

也可以PM我吗?华人司机兼导游的联系

stephysiew[url=]@yahoo.com[/url]

qoo80 发表于 18-7-2014 11:14 AM
bad_happy   
funny2015   

can pm to me? l havent get chinese tourist guide, next month will visit there.tq