佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

台灣旅行 提款機提款

我想知道Maybank visa debit可以在台灣提款嗎?有需要特別activate嗎?

謝謝

更新:

謝謝各位大大的guidance, 這是我在maybank website 找到的。

[size=1.1em]Can I use my Maybankard Visa Debit outside Malaysia?
[size=1.1em]You can use your Maybankard Visa Debit abroad provided you activate the overseas flag prior to your departure. The activation process can be done through our Maybank ATMs or through our 24 hours customer service center at 1-300 88 6688. Your Maybankard Visa Debit can then be used for retail purchases at any Visa logo merchants. You can also withdraw cash or make account balance enquiries at any ATMs overseas bearing the Visa Plus logo.

只要卡上有PLUS或CIRRUS字眼都可以跨國提款,出發前打電話通知銀行

rainfalls 发表于 18-5-2014 12:34 AM
只要卡上有PLUS或CIRRUS字眼都可以跨國提款,出發前打電話通知銀行

cimb atm卡也有这名哦就是说能跨国拿钱楼

xloongx 发表于 18-5-2014 12:48 AM
cimb atm卡也有这名哦就是说能跨国拿钱楼

對,都可以的
只是自己要清楚手續費(每提一次就會收一次),每日最高提款額度等
CIMB手續費不是RM10就是RM12

rainfalls 发表于 18-5-2014 12:34 AM

我的也是maybank
出發前打電話通知銀行?
該怎麼和他說呢?

rainfalls 发表于 18-5-2014 12:56 AM
對,都可以的
只是自己要清楚手續費(每提一次就會收一次),每日最高提款額度等
CIMB手續費不是RM10就 ...

哇!还有手续费的啊,rate贵还加手续费

Follow Us
mimiko米米苛 发表于 18-5-2014 01:44 AM
我的也是maybank
出發前打電話通知銀行?
該怎麼和他說呢?

幾號到幾號在哪裡會用你們家銀行提款卡
有什麼需要注意的嗎
大概是這樣

只要你的卡上有MEPS的话,你在台湾再找有MEPS ATM拿钱就可以了