佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

UPSR 2012成绩在21/11/2012公布,明年才找学校可以吗?

明年1月才报名找学校可以吗?政府中学收吗?

如果你拿全部A
没有问题的。。。
如果不好。。就难找的。。。

俊军 发表于 6-11-2012 11:27 AM
如果你拿全部A
没有问题的。。。
如果不好。。就难找的。。。

如果英语,马来文和数学A,就是华语不好!
是不是也很难找到学校收?全A那真的很难,因为之前是读英校的。

lee481 发表于 6-11-2012 01:51 PM
如果英语,马来文和数学A,就是华语不好!
是不是也很难找到学校收?全A那真的很难,因为之前是读英校的 ...

我不太知道。。
还是国文为主

http://www.moe.gov.my/?id=13&aid=2963

Majlis Pengumuman Analisis Keputusan UPSR 2012 akan diadakan pada hari Isnin, 19 November 2012 pada jam 9.00 pagi di Bilik Mesyuarat Utama, Aras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, Putrajaya.

Pada tahun ini seramai 517,139 orang calon telah menduduki UPSR di 8,284 pusat peperiksaan di seluruh negara.

Calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama.

Lembaga Peperiksaan
Kementerian Pelajaran Malaysia
6 November 2012

评分

俊军 + 5

楼主的意思是明年才找属意的中学还是找小学领UPSR的成绩?

小六生升政府中学已由校方报名了。

Follow Us
喔!是要找中学。
那么几时知道是那间中学?
如果说要搬到别处,能直接去那里的学校报名吗?

我这边的小学在前天就分发surat penempatan sekolah menengah 给学生了,楼主如果要转校就到县教育局处理吧,不难做。

如果明年开学时才去办可以吗?因为在国外。

申请转校真不难吗? 要菩提却拿到Hamikhan. 也不知该如何。