佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

Ollcollp 3-in-1 Lens for Iphone 4/4S, Wide Angle, Fish Eyes, Macro

关闭 [复制链接]

❖ 货物出门,恕不退换。所有商品一律不接收色差/品质问题而要求退款/退换货。

❖ 如果买家们下订的商品没有货,将100%退款。

❖汇款后,请把资料填一填,谢谢!!

cari会员名字:

真实姓名:

收件人电话:

地址:

MSN/EMAIL:

总额:

汇款银行:

日期 / 时间:

商品和颜色:

❖ 买家们完成汇款后,即表示您已同意上述条规,而本店将保留更改/删除/增加其他条规权限。

❖祝大家购物愉快。

产品简介:

三合一是扩展苹果iPhone 4/4S摄相功能的镜头组充分利用苹果4代/4S强大的相机镜头使得拍照更有趣味。

iPhone 4本身强大的摄影功能配合这款由该美国产商设计推出的鱼眼、广角、微距三种镜头集合的镜头组,您的iPhone 4瞬间变身成功为超便携的迷人相机。三合一镜头组安装和取出非常方便。使用时直接卡扣到iPhone 4即可使用,要取下时也是很快速方便。

如果您不想随身携带DLSR,但又想要拍出不一样的高质素相片的话,那么这款三合一特效镜头是你理想的选择。

镜头为三合一,两边各一个镜头,分别为:鱼眼镜头,和广角镜头,广角镜头可以拧下来,拧下来以后会有一个微距镜头!

Specifications

Detailed Product Description

1.180 degree Fisheye Lens
2.Wide Angle Lens
3.Macro Lens
4.ABS clip
5.Use for Iphone 4 /4s

With the included iPhone case ,
the lens can easily be attached for
use and removed when not needed.

Lens For Mobile iPhone 4/4S

Lens Structure: 2 Group 2
Dimensions: 20 (diameter) x 11.2 mm (H)
Net weight: 4.2 grams

1) The combination of wide-angle lens, the use of 0.67-fold wide-angle lens allows you to capture a broader range of features (an increase of about 49% of the visual field), such as large groups of people, architecture and landscape.

2) The sign has the word MACRO screw from the middle open, alone marked MACRO lens can be super-macro of the
Shooting. Super-macro lens can be shot at close range into the small objects (objects with diameters less than 16mm) a clear picture. Photographic clarity from as low as 15-23mm, while the original is about 110mm.

180 Degree Fisheye lens

Lens construction:3 elements in 3 groups

Dimensions:25.0 ( diameter ) x 14.9 mm (length )

Material:

Material metal: high-quality aluminum

Glass lenses: multi-coated optical glass

Lens cap: high-strength engineering plastics 本帖最后由 21century 于 13-9-2012 11:40 PM 编辑

欢迎来看看。。。谢谢。

来看看。。。

来啊。。。看看阿。。

Follow Us
欢迎光临。。谢谢

欢迎光临。。。。谢谢

欢迎光临。。。谢谢。。

欢迎光临。。。谢谢。。。不买也看看。。。

来来来。。。。看啊看啊看。。。

欢迎光临。。谢谢。。

来来来。。。看看阿。。

来看看啊。。。。莱莱莱

来看看。。。来啊。。哈

来看看啊。。。

欢迎。。。来来来看看看。

pm price pls

来看看啊。。。谢谢

多少钱......