佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

请问有谁可以把中文翻译去韩文?

请帮我翻译以下的:

我是从你们出道就当你们的fan。我不是因为你们帅才当你们fan的。
我真的喜欢你们的歌和努力去完成一切的样子。真的太帅了。。。
要走的路还有很长,可能日子太久了,会有迷失和不安,真得很辛苦。。。
可是,千万不要忘记初心的日子,要好好的努力哦!会有人看到的。。。
好好做吧!
这本album是我亲自做的,它给了我很多鼓励,也许你感觉不到...
因为你们,我改变我的的生活了..
今天对我很重要. 因为我要开始我的新生活了,新的环境,新的家,新的工作。。。
我知道也许会遇到很多困难,也会很辛苦...
我希望你们可以在这本album签名和留言给我,谢谢。。

这种你偶像看都不看就抛进垃圾桶的信,用谷歌翻译就行了,反正都没分别......
不要鸟我,我只是实话实说......

내가 팬에에서 때 데뷔입니다. 당신의 팬 때만 때문에 미남 아닙니다.
난 정말 당신의 노래와 모습을 완료하기 위해 모든 노력을. 정말 미남. . .
하루를 너무 오래 거기 손실과 불안, 정말 열심히 것입니다 아마도 갈 길이있다. . .
그러나, 이런 좋은에게 마음의 초기 잊지 마세요! 누군가가 표시됩니다. . .
그것을 할 ​​좋은!
이 앨범은 제가 개인적으로 할 수 있습니다, ​​그리고 그것이 나에게 격려를 많이 준, 아마 당신은 느낌이 ...
너 때문에 내 인생을 바꾸어야만 ...
나는 내 새로운 삶, 새로운 환경, 새로운 가정, 새로운 작업을 시작하고 싶다고해서 오늘은 나에게 매우 중요합니다. . .
저는 많은 어려움을 발생 할 수 있습니다, ​​아주 열심히합니다 알고 ...
당신이이 앨범과 메시지 날에 로그인할 수 있습니다 희망, 감사합니다. .

google..hehe

我不是鸟你, 只是什么都不懂的你,请不要自以为是介入。听懂人话吗....

不要google search 的... 不好意思...有谁真的懂韩文吗?

汪!汪!我听不懂人话.......

Follow Us

回复 6# 风满楼

Saya ialah dari lu semua keluar then i be a fan . Saya bukan kerana lu semua handsome jadi lu semua fan.
我是从你们出道就当你们的fan。我不是因为你们帅才当你们fan的。

Saya really suka lu semua music dan tenaga ke complete semua muka. Really sangat handsome betul...
我真的喜欢你们的歌和努力去完成一切的样子。真的太帅了。。。

Nak jalan itu jalan adalah panjang, tapi hari terlalu panjang, akan loss dan tak selamat, really susah sangat...
要走的路还有很长,可能日子太久了,会有迷失和不安,真得很辛苦。。。

tetapi, jangan lupa 1st day start kerja, must rajin betul betul oh! Ada orang will nampak lu semua...
可是,千万不要忘记初心的日子,要好好的努力哦!会有人看到的。。。

Betul betel buat ba!
好好做吧!

Dalam sini album ialah aku buat punya, it gives aku banyak encourage, maybe lu tak boleh feel it...
这本album是我亲自做的,它给了我很多鼓励,也许你感觉不到...

Kerana lu semua, Aku sudah berubah aku punya hidup..
因为你们,我改变我的的生活了..

Hari ini adalah paling penting for aku, kerana aku mau start aku punya hidup, baru punya environment, baru punya rumah, baru punya kerja...
今天对我很重要. 因为我要开始我的新生活了,新的环境,新的家,新的工作。。。

Aku tahu akan menghadapi banyak masalah, akan susah sangat..
我知道也许会遇到很多困难,也会很辛苦...

Aku hope lu semua boleh sign dan comments di dalam album ini dan kasih aku, sekian terima kasih..
我希望你们可以在这本album签名和留言给我,谢谢。。

看看对不对~?

回复  风满楼
Saya ialah dari lu semua keluar then i be a fan . Saya bukan kerana lu semua ha ...
nok7610 发表于 30-6-2011 08:12 PM

楼主要的是汉语,不是马来语.......
你竟然问我马来语,问错人了吧?我的马来语.........

回复 8# 风满楼

哈哈...韩语也可以当马来语讲....

您好, 请问有哪一位可以帮忙翻译韩文去中文呢 ?  急需。。谢谢

Wechat : cherrie9vip

안녕하세요,난 빈슨 입니다.만나서 반가워요^^