佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

台北民宿哪间最物超所值?

明年一月会去台湾,看了大大门的游记有介绍几间听起来满不错的民宿,不过碍于本身没去过不能实际了解,想请各位有去过的大大给我一些意见。希望不要太贵,环境舒服干净

Are you travelling to Taipei?

Do you have an affordable, nice and convenient place to stay?

Come to xuitehome(sweet home).a budget-friendly hotel located in the heart of Taipei that offers truly comfortable accommodations!
Ideal for business and leisure travellers visiting Taipei. The rooms are clean, spacious and is more affordable alternative without sacrificing the comfort and convenience of a luxury hotel.
The location is accessible to different business, shopping and entertainment areas.
AND IS NEAR TAIPEI MAIN STATION next stop---XIMEN MRT STATION (exit No.6)walking distance from ximen MRT station exit No.6 to xuitehome it takes only 1 minute !
AMENITIES INCLUDE AIR-CONDITIONING, 32-INCH COLOR TV, CABLE NETWORK, INTERNET ACCESS,  HOT AND COLD WATER,WASHING and DRYER MACHINE!
The room are good for 4 person,only NTD$2,200/day(regular and holiday are same price!)

BOOK NOW!

Please contact at :
BRANSON
E-mail:
xuitehome@gmail.com

NAME of HOTEL: xuitehome(sweet home)
Address:ximen MRT station exit No.6 Taipei Taiwan

http://taiwan-ilabyu.nidbox.com/diary/read/4069
Malaysia Singapore Hong Kong visitor have to deposit 30% first for room reservation.

回复 2# sengf

是吗?谢谢你的意见,我会上它的网站看看。。。

西门町的colormix
房间很漂亮!老板的服务也不错 !

回复 5# YnG'z

谢谢你的意见。你养的是松鼠犬吗?照片好漂亮,我也养一只

taipei home stay好像不错吧?
我明年去,我也打算订这间,
离捷运站才1分钟噢~

Follow Us
回复  YnG'z

谢谢你的意见。你养的是松鼠犬吗?照片好漂亮,我也养一只
layyin 发表于 15-10-2010 08:54 PM

不过colormix距离西门捷运站要走几分钟的路哦~
我喜欢松鼠犬,不过还没能力买来养。。。照片是别人家的puppy
你有一只。。woow !

我是住米奇日租,朋友介绍的~

回复 9# kosim

我也有打算住米奇日租,房间看起来不错的样子。你也有住过那里吗?分享分享。。。我朋友告诉我说住台北车站/西门町会好些,你怎么看?

回复 7# terence88

谢谢分享,那里一晚要多少钱?

回复 8# YnG'z

我有上过他的网站看,还蛮不错的,你有住过那里吗?多少钱一晚?

taipei homestay 在哪个捷运?

回复  kosim

我也有打算住米奇日租,房间看起来不错的样子。你也有住过那里吗?分享分享。。。我 ...
layyin 发表于 18-10-2010 11:46 PM

朋友介绍说好,我明年2月才去住

西门町的colormix
房间很漂亮!老板的服务也不错 !
YnG'z 发表于 15-10-2010 08:00 PM

我也订了这间,但他们就是一定要订金才可保留房间,但我不会用paypal,请问你当时也是用paypal付订金吗?

回复 14# kosim

你定的什么房?多少钱?我对那间普普风满有兴趣的,不过有点贵,还在考虑。。。

回复  kosim

你定的什么房?多少钱?我对那间普普风满有兴趣的,不过有点贵,还在考虑。。。
layyin 发表于 20-10-2010 05:07 PM

我订海洋风,2个月前订的,价钱忘了,跟网站价钱一样

回复 15# 04penang

嗯~ 我们是请在台北的朋友帮我们付的。
不好意思帮不到您。

回复 18# YnG'z

谢谢,没关系我已去银行汇款了。。。

回复 13# layyin

SK-stay 这是我在网上看到的,好像也不错
http://sites.google.com/site/skstay0/roomtype

请问你是几月去?