佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: leonlee

粤听粤起劲(纯粹分享,请支持正版)容祖儿 续集 卫兰 you go i go 羅力威 耶穌哭了

點網上追星啊?
CP9 发表于 13-2-2010 01:11 PM

啊。。中国一个类似twitter0既网,哈哈~~
为左丁太特登注册关注,因为fa就算有blog都好少update(因为唔识中文打字)
而家fa用iphone有handwriting function,可以自己来。。

除左fa,而家都系追东亚星,hocc (frequent update) , ivana, at17, 蓝先生(刚注册)
第一时间知d星0既想法and动向。。然后睇d星之间0既互动(好搞笑)

hotcha唔知有无喔。。你去提议下啦。。好鬼正嘎~

丁太竟然唔识中文打字。。服。。
你真系丁太超级迷。。竟然连她用 iphone 都知。。劲!!!

回复 107# leonlee

fa自己讲嘎
“以前不是不想勤update... 但不懂中文打字,只能親寫手稿給同事代打,現在用iphone真的方便很多,很好!”
不过fa成日讲自己系外星人,所以唔出奇。。

btw,有无人飞香港睇hins/eason演唱会啊?

大家对big four点睇?本来几期待,但火花好似比想象中少。。

啊。。中国一个类似twitter0既网,哈哈~~
为左丁太特登注册关注,因为fa就算有blog都好少update(因为 ...
巨古 发表于 13-2-2010 01:28 PM

ic,我只不過每日去看hotcha的forum跟yahoo blog

ic,我只不過每日去看hotcha的forum跟yahoo blog
CP9 发表于 13-2-2010 05:59 PM

她们malaysia有开forum吗?

她们malaysia有开forum吗?
shitTVB 发表于 13-2-2010 06:37 PM

冇哦,睇香港個咯,真係希望多d malaysian認識佢哋

Follow Us
谁有看现在311的东亚华星演唱会?虽然之前看过几次,但是再看多一次。。。

谁有看现在311的东亚华星演唱会?虽然之前看过几次,但是再看多一次。。。
shitTVB 发表于 15-2-2010 22:20

看过了,所以没看。。。
但这演唱会真的很棒。。。

shitTVB 发表于 15-2-2010 10:20 PM

除夕在312看了。。初一有重播,初二311又来。。。不过其实,买了DVD...
好看啊~~~

推一推先
阿GEM代言Skechers?
在pavillion Skechers看到她的海報跟簽名

推一推先
阿GEM代言Skechers?
在pavillion Skechers看到她的海報跟簽名
CP9 发表于 19-2-2010 11:53 PM

去年来过pavillion一次,现场还唱了两首歌,但是杂志没写什么歌,可能写那个人也不认识什么歌...

這裡可以放另一些forum的link嗎?

哇,d人去嗮邊啊?

張智霖 & HotCha - 情愛現代事故

哇,d人去嗮邊啊?

張智霖 & HotCha - 情愛現代事故
CP9 发表于 3-3-2010 10:09 PM

睇o左《逐格斗》第2集,笑到我阿妈都唔认得啊

睇o左《逐格斗》第2集,笑到我阿妈都唔认得啊
shitTVB 发表于 3-3-2010 11:53 PM

邊位好笑啊?
我啱啱先重溫黎

邊位好笑啊?
我啱啱先重溫黎
CP9 发表于 4-3-2010 12:22 AM

森美同艾粒咯,我好中意睇佢地搞笑,可能系我好中意听商台既关系啦。。。
林海峰新既我愿意talkshow都系一流。。。

新年过后太忙。。
介绍一首很有意思的歌曲。。虽然是2009年歌。。但很有feel...

还有joey的新歌。。世界小姐
总觉得她在这MV里很cute,有的造型很美

新年过后太忙。。
介绍一首很有意思的歌曲。。虽然是2009年歌。。但很有feel...

还有joey的新 ...
leonlee 发表于 4-3-2010 10:29 AM

Uni-Power人人英雄那张专辑不错咯,听到很多crossover的演唱...

joey这首又plug了吗?桃色冒险好像没plug很久罢了喔...

Uni-Power人人英雄那张专辑不错咯,听到很多crossover的演唱...

joey这首又plug了吗?桃色冒险好像没 ...
shitTVB 发表于 5-3-2010 02:06

应该还没plug.. 但好歌就介绍先咯。。。嘻嘻!!!

我唔洗講啦,照舊

Regen@HotCha - Cheeky Girl (有720p哦)