佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

买iLive,iWork, Mac Box Set 可参加不知所谓的抽奖

关闭 [复制链接]

详情到SWITCH 询问

stand a chance to win 的意思好像不一定中的哦

回复 2# 水鱼哥 的帖子

这是我收到的电邮,看看下: 本来是 stand a chance 现在改成 sure win, 你可以问问

Switch: Hotnews
February 24, 2009 10:09 pm
Feb/March 2009 Promotions

We have some great promotions lining up for this end of Feb until 9th of March 2009.

Stand a chance to win an iPod nano when you get one of the following software from us. iWork 09, iLife 09 or Mac Box Set (consist of iLife ‘09, iWork 09 and Mac OS X Leopard). Available in all our stores. The first 87 customers will *stand a chance to* surely win one of the following: an iPod nano 4G, iPod shuffle or a Belkin cable organizer.

原帖由 汤姆斯理 于 26-2-2009 12:00 PM 发表
这是我收到的电邮,看看下: 本来是 stand a chance 现在改成 sure win, 你可以问问

Switch: Hotnews
February 24, 2009 10:09 pm
Feb/March 2009 Promotions

We have some great promotions lining up for th ...

为什么是The first 87 customers。。酱怪怪的number?

The first 87 customers will *stand a chance to* surely win one of the following: an iPod nano 4G, iPod shuffle or a Belkin cable organizer.

雖然加了 surely win 但是意思還是一樣的。不一定會中。
它的意思現在變變成,中了的話,一定可以得到那些獎品。

回复 5# 紙箱佬 的帖子

surely win 应该是指至少一定会中一个Belkin cable organizer. 他们告诉我,下星期一抽奖, 星期二/ 三 会通知我. 到时告诉你.

Follow Us
原帖由 汤姆斯理 于 27-2-2009 16:24 发表
surely win 应该是指至少一定会中一个Belkin cable organizer. 他们告诉我,下星期一抽奖, 星期二/ 三 会通知我. 到时告诉你.

可以分一份給我我更加感激

骗人的啦~内定的。

原帖由 dracula7 于 5-3-2009 03:06 AM 发表
骗人的啦~内定的。

你说得对,所以得到这个囖,也不知道在哪里抽奖,怎样抽,。。。。 只被通知中这个烂东西。到等我有空找找看有什么保护消费者的条例再跟他们玩。

抽奖可以得到免费的东西还要嫌
还敢说骗人
surely win one of the following: an iPod nano 4G, iPod shuffle or a Belkin cable organizer.

原帖由 dracula7 于 5-3-2009 03:06 发表
骗人的啦~内定的。

你这么肯定是内定的?
难道你有料?

回复 10# johnmeng 的帖子

你是Switch的人吗? 你懂不懂消费人的权益? 如果你参加这种没有公开及不透明的抽奖,你认为公平吗?