佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

☆ ★ ☆ 官方免费送一年卡巴斯基互联网安全套装的授权码 (貌似结束了?!) ☆ ★ ☆

1.
到这个页面上
http://www.personal.barclays.co. ... eegroup&value=10123

2.
点Kaspersky Barclays offer page

选择您的标题,请输入您的名字,姓氏和真实的电子邮件地址。

As for Online Banking membership number, enter 12 digit number that starts with 2010 .
至于网上银行的会员号码,输入12位数字的开始,随着2010年的 。

An example of the 12 digit online banking membership number format is 201056789112.
一个例子, 12位数字的网上银行服务的会员号码的格式是201056789112 。

3.
Now check the email address that you’ve entered earlier.
现在可以检查您较早所输入的电子邮件地址。

You should get an email from Kaspersky Lab (pleasedonotreply@kasperskylab.co.uk) with the subject “Register with Kaspersky”.
你应该收到一封电子邮件,从卡巴斯基实验室( pleasedonotreply@kasperskylab.co.uk ),主题为“Register with Kaspersky” 。

If you didn’t get it, check your spam/junk folder.
如果你没有得到它,请检查您的垃圾邮件/垃圾邮件匣。

Click the activation link at the bottom of the email.
按一下激活底部的链接的电子邮件。

4.
Your default browser will open.
您的默认浏览器将会打开。

Click the Next button to submit your email confirmation ID.
单击下一步按钮提交您的电子邮件确认ID 。

5.
Check your email again.
检查您的电子邮件。

You should get another email from Kaspersky Lab (pleasedonotreply@kasperskylab.co.uk) with the subject “Your Kaspersky Activation Code and download instructions”.
你应得的另一封电子邮件从卡巴斯基实验室( pleasedonotreply@kasperskylab.co.uk ),主题为“Your Kaspersky Activation Code and download instructions” 。

Note down the activation code.
记下激活代码。

That’s the genuine license key for Kaspersky Internet Security 2009.
这就是真正的许可证密钥卡巴斯基互联网安全的,到2009年。

6.
Download
下载

latest Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357 and install.
最新的卡巴斯基互联网安全2009 8.0.0.357和安装。

7.
Follow the instructions and when you get to the part where it ask you to activate the application, click Activate online.
按照指示,并当您到达的部分,它要求你启动应用程序,单击激活在线。

Just paste the activation code and click Next.
刚刚粘贴激活代码,并点击下一步。

You might need to create an account with Kaspersky as you’re entitled to product technical support.
您可能需要建立一个帐户,卡巴斯基作为您有权产品的技术支持。

Enjoy having Kaspersky Internet Security 2009 on your computer for 365 days without paying a single cent!
享受过卡巴斯基互联网安全的,到2009年在您的计算机上为365天,无支付一分一毫!

回复 1# 甲骨文 的帖子

Kaspersky会那么好????
谢谢分享。

*我也拿到那注册码了。

原帖由 jeftlee 于 11-6-2008 06:53 PM 发表
Kaspersky会那么好????
谢谢分享。

*我也拿到那注册码了。

虽然百物都涨价...
目前KIS一年的最便宜也要 RM70 哦....  

做么我上没有的?没有免费了?

原帖由 甲骨文 于 11-6-2008 11:16 PM 发表

虽然百物都涨价...
目前KIS一年的最便宜也要 RM70 哦....  

是咯,所以要向你說声谢谢。 请你喝

原帖由 冰豆浆 于 12-6-2008 08:34 AM 发表

可能吧。。。或许改天再去看有没有。

Follow Us
原帖由 jeftlee 于 12-6-2008 09:04 AM 发表

可能吧。。。或许改天再去看有没有。

好的谢谢你哦~~~你本身用什么防毒??我朋友说antivir不错哦

原帖由 冰豆浆 于 12-6-2008 08:34 AM 发表

你们来晚了...貌似结束了...

我早已在标题注明了哦。

原帖由 冰豆浆 于 12-6-2008 09:19 AM 发表

好的谢谢你哦~~~你本身用什么防毒??我朋友说不错哦 antivir

antivir没用过...

我正在用着KIS8。喜欢卡巴是因为它有主机入侵防御系统(HIPS)。

用了KIS 8,现在迅雷不能用了,怎么办好啊??

原帖由 xiaopi 于 12-6-2008 07:45 PM 发表
用了KIS 8,现在迅雷不能用了,怎么办好啊??

自己检查一下 KIS8 setting, 迅雷是不是被你 block 了?

原帖由 冰豆浆 于 12-6-2008 09:19 AM 发表

好的谢谢你哦~~~你本身用什么防毒??我朋友说antivir不错哦

我本身用着KIS,如果要免费的防毒软件,我建议使用antivir 或 Avast..这两个都满不错的
只是antivir会弹出一些广告而已。

他的active code可以用几次的
很笨的问题下

原帖由 xiaopi 于 14-6-2008 08:03 AM 发表
他的active code可以用几次的
很笨的问题下

网上有人说可以用3次...不过我没有试过...

原帖由 甲骨文 于 14-6-2008 07:18 PM 发表

网上有人说可以用3次...不过我没有试过...

可以同时用在3架电脑。。