佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: smilingkid

Ok. Can I hv a Brand-New [ME]?

smilingkid 于 4-1-2005 21:38  说 :

要随身带着灭火桶 谁敢烧我 我就喷他
嘿嘿 是这样吗?

嗯~ 就是這樣
哈哈~ 好像教壞你了

Ooooii, yay~ at last got friendster d ah u?? hooray, i'm the 1st 2 write u a testi!! Wow, this gal ah, plenty of things 2 say loh... coz i've known her 4 too long! Since kindergarten i think, but only got close during lower secondary skooldays.. me, her & p.san used 2 be sooo close once tht we're never seen without each other!hehe.. we've been through too many things, we study 2gether 4 exams, go shopping 2gether, play basketball 2gether, party 2gether etc etc. though we do quarrel at times (both of us quite stubborn), especially these 2 yrs bcoz of our many different perspectives, she's in college while i went 4 stpm, i still miss those times where the 3 of us used 2 hang around almost everyday,,, anyway, a great gal she is i tell ya! just dun fool around wif her too much, or she'll tell u straight off! true to ur heart! very frank she is! thts what i like bout her, always so true,,, lives her own way. Lurrve 2 be ya friend! Thanx alot!! U have my blessings!

嘿嘿 我的第一篇testi... from我认识了十几年的老朋友

今天没去图书馆念书
咳嗽还没好 昨天在图书馆里一直咳到不行
还咳到飚泪那一种!!!
为免为害人间 我还是乖乖留在家里好了 ^^"

倒数9天 死期......

需要我为你准备元宝蜡烛吗?

magicSEA 于 6-1-2005 01:33 PM  说 :

我比较需要一块福地.....

Follow Us
背山面海风水好的不便宜哦 还是火化比较简单

这样吧~我尽我的能力提供你香蕉叶如何?感谢的话不必说了 我明白的

[ Last edited by magicSEA on 6-1-2005 at 01:43 PM ]

你也咳嗽了啊~
555~ 我們同病相連啊~

magicSEA 于 6-1-2005 01:41 PM  说 :

你这个没良心 草席都不给我一张
算料 记得烧一架电脑给我 让我死了都有得上佳礼 这样才死得瞑目咧....

踩! 不要讲料啦!!!
小黑兔 于 6-1-2005 01:44 PM  说 :

对呀 临考试生病 好惨哦~
希望考试前能病好啦 不然我就要在考场里为害人间了 然后给人咒到惨惨

那就祝你和我早日康復了~

兔兔好像病了很久的样子呢~

ai~ 到現在還沒好啊~
還在不停地咳嗽啊~

我自私?
我不会爱不懂得珍惜我的人

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

自尊 比爱情更重要

后果是? 没人爱?

?

害怕曝露自己的弱点
我伪装 我逞强

你去plan要不要?
哈哈 (苦笑)
OK 我plan

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

环境使我越来越男人    

昨晚洗了个冷水澡
昨晚风扇开大了点
今天我感冒了   

在家里果然有太多的诱惑和骚扰了
明天还是去图书馆呆一整天吧

同学们 原谅我 我也不想为害人间的

没有在用""生活 所以一塌糊涂

羡慕人家有鬼用啊?! 那是人家努力换回来的成果!!!
而你? 你有在努力吗? 笨蛋!

smilingkid 于 6-1-2005 09:48 PM  说 :
没有在用""生活 所以一塌糊涂

羡慕人家有鬼用啊?! 那是人家努力换回来的成果!!!
而你? 你有在努力吗? 笨蛋!

哎哟。。。好像在讲我。。。
最近的生活,真是一塌糊涂。。
又羡慕人家,又不去努力。。唉。。。。
而且,msn 的 nick name 也换成了 ‘我还是笨笨的我’
真的无药可救了。

同时爱上灰色 和 粉红色
        阴沉 和 可爱

我果然够极端