佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: fatfatguy

音响分享專区

alan823 发表于 28-4-2014 04:30 PM
2天1夜带老婆,顺便可以小游ipoh。
走走吃吃看看。

带我老婆去的话Ken哥可能会受很大打击,我家那么小的空间炸到拆屋她都可以睡觉,到时Ken哥可能会Ham头埋对老鼎,最后送埋对老鼎被我!

评分

tkang1979 + 5 我很赞同
kt94 + 5 wakakaka, d个好兰搞笑
alan823 + 5 我很赞同。可以在升级的。

kk6868 发表于 28-4-2014 04:42 PM
跟你王后說是去工幹﹐需要留宿一夜﹐這不就可以啦﹗﹗﹗﹗

我出来行走江湖那么多年都没外出“公干”过,尼招肯定濑野~

kk6868 发表于 28-4-2014 04:31 PM
你。。你。。你其實是最毒那位﹗﹗不過我也認同你的建議+推薦﹗﹗﹗

如再加下去老KEN恐怕連血都 ...

老大其实我们太小看老ken了,他尼头才败完天龙老鼎,不出半年连对XTZ老鼎都被他奸埋!淫色叫主的淫力不可小看啊!一奸还要奸最鼎的!所以只要他淫力一发,绝对可以遇神杀神,遇鬼劏鬼!

评分

kk6868 + 5 我很赞同

kkthen 发表于 28-4-2014 12:38 PM
然后再下一步,就是用三奶sub当passive sub, 在它的隔壁放粒世界名sub弟弟18寸++当主角,四奶齐震。

其实你们都误解我了。
我其实不是那么容易中毒的。
除非是己己毒己己。

举个例子,嗨钻... 我一条都没有买!。神曾经有拿三条给我插!
结果全部拔回出来!几威啊!

kong5091 发表于 28-4-2014 01:37 PM
老大其实我们太小看老ken了,他尼头才败完天龙老鼎,不出半年连对XTZ老鼎都被他奸埋!淫色叫主的淫力不可 ...

驶乜讲!唔够打最多咪自杀!

kenlabs 发表于 28-4-2014 05:36 PM
其实你们都误解我了。
除非是己己毒己己。

我早就知道你没有那么容易中毒,因为你已经练忍毒到不是鼎的东东,都过不了你的要求。。这样是我们的福气,以后kenlabs兄一就不下,一下就是最好的

Follow Us
kong5091 发表于 28-4-2014 04:55 PM
带我老婆去的话Ken哥可能会受很大打击,我家那么小的空间炸到拆屋她都可以睡觉,到时Ken哥可能会Ham头埋对 ...

光哥以我經驗。。其實是你皇后在腦海無聲抗議了﹗﹗﹗

kong5091 发表于 28-4-2014 04:59 PM
我出来行走江湖那么多年都没外出“公干”过,尼招肯定濑野~

小事一般。。有心去就有借口辦法搞惦啦﹗﹗﹗﹗

kkthen 发表于 28-4-2014 02:20 PM
我早就知道你没有那么容易中毒,因为你已经练忍毒到不是鼎的东东,都过不了你的要求。。这样是 ...

你好像开始 get 到我的想法!

kong5091 发表于 28-4-2014 01:37 PM
老大其实我们太小看老ken了,他尼头才败完天龙老鼎,不出半年连对XTZ老鼎都被他奸埋!淫色叫主的淫力不可 ...

kenlabs 发表于 28-4-2014 05:36 PM
其实你们都误解我了。
除非是己己毒己己。

係神時辰夾唔到。。。時辰一到你就實走唔得雞﹗﹗﹗﹗

若你唔信邪。。。下水我落嚟比機會我拿一條喇叭線插你中置﹐再從AV AMP插對RCA去你前級。。。
然後再插條電蛇去你AMP。。無需用到老鼎線材亦會包你射到出血水﹗﹗﹗﹗

评分

kong5091 + 5 我很赞同

kkthen 发表于 28-4-2014 05:50 PM
我早就知道你没有那么容易中毒,因为你已经练忍毒到不是鼎的东东,都过不了你的要求。。这样是 ...

若確實他如此的要求。。那更容易辦事了﹗﹗哈哈。

kk6868 发表于 28-4-2014 06:29 PM

若你唔信邪。。。下水我落嚟比機會我拿一 ...

你错了,ken大无鼎爷都吾会插ge!!
囖几条hi diamond老鼎插下去,佢先至会爽!!

kong5091 发表于 28-4-2014 05:07 PM

期待佢在淫多幾次﹐+後級AMP+升六奶濕+換蛇。。。﹗﹗﹗

badboy6368 发表于 28-4-2014 06:35 PM
你错了,ken大无鼎爷都吾会插ge!!
囖几条hi diamond老鼎插下去,佢先至会爽!!
{: ...

據我所知老KEN品味。。冇番兩三萬以上嘅價位電蛇。。佢係唔領養架﹗﹗﹗

kk6868 发表于 28-4-2014 02:59 PM

猫用。仲有排挨面包。
放心, 到我要果阵就会直接哎神顯灵! 呵呵--

kk6868 发表于 28-4-2014 06:29 PM

大佬个堆毒蛇窦入边, 可以话系条条都系绝世毒蛇

kenlabs 发表于 28-4-2014 07:23 PM
猫用。仲有排挨面包。
放心, 到我要果阵就会直接哎神顯灵! 呵呵--

哇﹗你仲有得麵包挨。。我已挨梗樹皮一段時間了﹗﹗﹗

神滴蛇毒可能咪到你要求。。睇嚟要我親自帶滴蛇種先可喂飽你嘅雞雞﹗﹗﹗ 本帖最后由 kk6868 于 28-4-2014 09:22 PM 编辑

kk6868 发表于 28-4-2014 05:40 PM
哇﹗你仲要麵包挨。。我已挨梗樹皮一段升級了﹗﹗﹗

神滴蛇毒可能咪到你要求。。睇嚟要我親自 ...

噢... 我到依家先至明白。唔知會唔會太遲﹖
原来人上有人﹐神上有神﹗
果個係調神﹐你呢個係毒神﹗

评分

kong5091 + 5 超级毒神~!
kk6868 + 5 你不愧是神的傳人﹗﹗﹗﹗

kt94 发表于 28-4-2014 08:47 PM
大佬个堆毒蛇窦入边, 可以话系条条都系绝世毒蛇

都係d一般蛇仔。。你至係俾d相片騙到j﹗﹗﹗﹗