佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: i.lium

"小三" ---> 是我吗?

K与他太太的问题,感觉真的很严重
没想到楼主还会加稿,继续等待故事

好高兴楼主继续她的故事。。。。

还以为结束鸟 又去买个popcorn继续追故事

评分

stalkervv + 1 哈哈哈

送给你们看的

好好看啊。。原本以为没故事了。。呵呵。。随意进来看看,哪知有收获哦!

第三十五篇

我习惯了每年年30晚放工后才回家~
因为我家里没有吃团圆饭的习惯~
当然今年也不列外~
只是不同的是。。
我早上去工作时已经开始发烧了。。
虽然公司说做半天,但我也没办法回家~

提早放工回家睡。。
没有人在家,就我一个~
当然我也没告诉K我发烧了。。
免得他担心~
一个人睡到大概晚上七点吧。。
K发了个短信问我到家了吗?
K: Hey B, u reached home safely?
I: Nope... having fever...
发了个温度计的照片给他。。
温度是37.5°c~
K: Gosh.. why didn't you tell me earlier?
I: i didn't tell anyone...
K: Can i come over and bring you to Dr right after my reunion dinner. About 9pm... i will have a quick one.
I: No worried, enjoy your dinner with your family... i always told you family come first.
K: I will call you later~
为了避免他过来,逼自己起床,收拾然后开车回家乡~
等他再次给我信息时我已经在路上了~
K: Can i come over now?
I: I'm on my way home... no worried...
Happy CNY to you & family~ big hug~
K: em... ... OK, u drive safe~
很辛苦的回到了家,把东西一丢,倒床就睡~
结果,这一烧,就烧到年初三。。
还真是个倒霉的新年。。

过完年回到KL...K过来找我~
K: B, can we have dinner together tonight?
I: Sure...
吃过晚饭,K递给我一个红包封。。
I: What's this?
K: Ang pow lo... a wish from me to you~
I: You give me ang pow?
K: Ya... I'm married ma... later u said i didn't give u~
I: haha... u give, i take and thank you very much!

没想过他会给我红包,既然他给,我就收。。
是祝福。。

他好像很怕我会离开他。。越来越黏我。。

续。。。

评分

pkcool + 5 快加稿吧.. ^^

Follow Us
第三十六篇

~辞职,换工~

过完新年,我也给老板一封辞职信。。
没有跟K说我辞职了。。
不懂自己想什么。。
他一次一次的疼我,让我很感动以外,
也知道这样的感情不会很久。。
毕竟知道了他在办着移民。。
其实很希望他赶快。。
那我也可以快点逼自己放下~

那天约了朋友们吃饭。。
吃到一半K过来找我。。坐下来一起吃。。
LC: Jie, why you still don't want to tell us which company you join?
K: 看着我。。you resigned?
I: Yes, i resigned and joining another new opening company. Is a promotion.
LC: Opps.. K still don't know?
NP: Aiyoh... LC, you don't bother so much la.. Belle will update us once she settle down.
LC: Sorry Jie...
LC是我的旧同事 。。他习惯叫我姐姐。。因为在旧公司,只有我敢骂他!他也只听我一个人的劝告。。
LC & NP都是我的旧同事。。也都懂K。。
其实,我并没有隐瞒K是已婚人士。。
但身边的朋友同事也没有人劝我,
也许大家都一样。。事不关己。。
也许是他们都觉得只要我开心就好~
吃完饭,我送NP回酒店。。
NP是在槟城工作。。这次是来出差的。。
送她回去后我就回家了。。
回到家看到K在楼下parking等我。。
K: B, do you think you should tell me you resign?
I: You wait for me here just to ask about this?
K: Yes, don't you think you should let me know?
I: What so big deal? I need to serve 2 months notice.
K: Is not about that... where do you go?
I: Can i choose to keep this as secret till i join?
K: Are you trying to do something to go away from me?
I: Why are you so sensitive? I don't need to... if i want to run away from you, i can just totally ignore you.
K: Then?
I: We have agreed, things that you not willing to share, i will not ask... things that I'm not willing to tell, you shouldn't ask as well.
K: OK, fine. Up to you!
I: Fine....
不理他,直接走。。
他觉得被威胁了。。。
因为我很少不告诉他东西。。
我只是以其人之道还至其人之身!
他不告诉我的东西更多。。
那晚之后,他每天都会给我打电话。。
要跟我吃午餐,晚餐。。
搞到我开始觉得烦。。。

I: You have nothing else to do? I thought you always busy?
K: No ar.. miss you and want to see you often... how i know when are you going to disappear...
I: I disappear? You should said: Don't know when I'm going to done my migration and leave you alone here...
K没出声。。
I: Is OK, i'm good to be alone~
K: The things yet to approved... why are you bringing this out? Are you trying to find fault with me?
I: Am i saying wrong?
其实我也是真的故意找架吵的。。
不懂为什么。。也许不要他那么黏我吧。。
突然K问一句。。
K: B, if i migrate to AUS, would you want to go with me?
I: Nope... i don't want!
K: OK...
两个人都没出声。。后来K也回家了~
我也没告诉他其实我在plan着去英国读我的master...

不懂为什么。。也许心里不安吧。。
故意惹他生气。。
而且做什么也不告诉他。。
两个人的关系变得有点僵。。

续。。。

楼主你好
批评赞赏的话我就不说了
不管你再怎么强悍 成熟 独立 你内心依然住着一个小女孩 渴望拥抱 渴望有个依靠 归属
每个人都值得真正幸福 不要中了K的毒
过去让他过去了 没有必要眷恋了
希望楼主在2015年新的一年 能真正找到你的幸福 那个对的人 对的缘分 而不是K 你心里也很清楚 不是他

评分

kiki^^ + 3 我很赞同

批评的话其他网友要说的都说了,我也不多说。不过确实佩服你的独立和想继续保持理智来看待和K的关系。
感情放了就放了,不是说一时半刻能收就收回来,当中挣扎付出过的人都懂,至少你很清楚地知道也努力想摆脱和放下K。
这一点,比起另一个楼的楼主明显多了份骄傲。

第三十七篇

~2月14日,情人节~

我也知道,这一天K肯定不会跟我过。。
所以也没有问他。。

那天正巧是年十五。。
早上公司有抛柑的节目。。
穿着旗袍,5寸高跟鞋,站在太阳底下。。
我就快中暑了。。
还好我不需要下水捞柑,由我的老板下水~

忙到3点才吃午餐~
吃完午餐就准备晚上的Valentines Dinner节目。。
还要帮公司做模特儿拍照。。
还好这次的照片是在室内拍的。。
上次的为了要拍西阳,我坐在太阳底下晒。。还好摄影师够专业够快!

节目开始,我跟同事去吃晚餐后就回家。。
冲好凉,电话响。。
原来是他。。。还以为他不会找我了。。
CK: Hi dear, how are you?
I: Hi, u back from Shen Zhen?
CK: Ya... can i meet you?
I: Em.. sure... what time?
CK: I'm now at Ipoh, should be reaching PJ by 11pm...
I: Sure... see you then.
等到12点,CK还是没来。。我因为太累所以睡着了。。醒来时已经1点了。。
看一看电话,我傻了。。
15通missed call和5封信息。。
其中有1通和一封信息是K的~
一通是一个朋友的。。

马上给CK打电话。。
CK: Hi dear, you wake up dy?
I: I'm so so so sorry... not mean to do this to you. I guess I'm exhausted as running 2 events in a day.
CK: Is OK dear... you rest well.. i reached KL home safely and going to rest too...
I: Can i buy you dinner tomorrow to repay back. I feel so bad... never do this before.
CK: Is OK dear, rest well. I'm not angry. I will need to fly to Korea tomorrow morning. See you when I'm back k~
I: Oo..OK.. good night~
继续倒头大睡。。我真的太累了。。

第二天,有个之前认识对我有意思的男生给我打电话~ John... 他知道我所有的事。。
John: Hello Belle, 昨天去哪里啊?打电话也不接!
I:没有出去。。在家睡觉!太累了。。
J: 真的吗?? 怎么可能?
I: 是有人约,但我睡着了 。。放人家鸽子了!
J: 你这招好!!
I:哈?什么意思。。
J:推掉全部约会,结果在家睡。。
让全部人包挂我在想你到底跟哪个出去。。
I:哈哈哈哈。。我没有那么想好不好!你也懂我的啊!
J:就算了解你也觉得你这个人总是做些让人猜不透的东西。。
I:被你猜透了,你就不会对我有兴趣了!哈哈。。
跟John的关系很好。。一个不是认识很久但两人可以和坦白说话。。
就算在他面前骂粗口我也不会觉得不好意思~

跟John聊完电话,K的电话就到~
K: Hi B, how are you?
I: I'm good~
K: Oo... why yesterday didn't answer my call?
I: i fall asleep already.. anything?
K: Just wanted to talk to you for a bit.
I: I'm just tired and fall asleep earlier.
K: Oo... thought you will be going out...
I: Ya... i have date... but just accidentally fall asleep.. or else should be at Z3 house now.(故意气他)
BMW Z3是CK的车...我没有对K隐瞒过CK喜欢我 。。说起CK时总是用Z3来代表。。
当然K生气了!!
K: Can you don't speak like this to me?
I: What do you expect? You want me to said: Dear, sorry ya... Babe was waiting for you at home?
I told you before, I'm not your somebody, I don't need to stay at home and wait for you to come!
I'm not a pet! Whenever you like it you will come, you busy and i have to wait?
I have my circle of friends and my life! Is not everything surrounded by you!
K: No, that's not what i mean. Can you listen to me? I don't see a necessary for you to raise up your voice Babe~
我静了下来。。也发现自己失礼了!
对他第二次发超大的脾气。。
但他每次都能很冷静的要我静下来~
K: I never expect you to stay at home and wait for me.
I have told you many times, i don't need anything from you. I just want to care for you and want you to be happy.
But I'm a human, i have feelings...
I know i don't have the right to love you but i do...
Therefore, is normal of me getting jealous...
I'm just showing my jealously and you get pissed off with me.
You like it when i don't care?
Don't hurt me this way please...
I: I'm sorry...
那一刻,我知道我伤到他了。。
他是对的。。他虽然没资格说爱我,但爱是不能控制的。。是一种感觉。。
所以他也不能控制自己会对我吃醋!
这个男人让我捉摸不透。。
他是认真的想要好好的疼爱我吗?
他不能爱我但却爱上我。。这点该怎么办?

续。。。

屁股大大 发表于 3-1-2015 08:02 PM
批评的话其他网友要说的都说了,我也不多说。不过确实佩服你的独立和想继续保持理智来看待和K的关系。
感 ...

一个成熟女性和一个小妹妹的区别。。。

第三十八篇

自从那天吵完架后,我发现了他也许真的是不要求回报的疼爱我。。
也许是我一开始就先入为主的认为一个已婚的男人在外搞外遇肯定有目的!
突然发现,这样不清不楚的关系也将近9个月了。。这9个月来,只有我发脾气,没有他生我气。。就算是我找架吵,他也只是说,只要不提"分手"什么都无所谓。。
好几次我故意气他,骂他,闹脾气,。。
他都没有生气。。
我,开始正式接受K...
接受他对我的好。。
接受他的疼爱。。
只是不收他的礼物。。
对他也开始懂得关心。。不再是他单方面对我的疼爱。。

那一天,我人不舒服不想出去。。
K买了东西过来。。
还以为他打包东西给我吃。。原来是要在我这里煮。。
K: Babe, u rest bit... let me cook for you tonight.
I: You know how to cook? Impress...
K: Of course I know and i love to cook~
突然发现,现在的男人都会煮。。
以前都是V (第一任) 和 M(第二任) 煮给我吃。。
但他们却都喜欢我煮的快熟面~
I: I trust you... i do love your cake... just that you only did it once~
K: Haha... glad that you love it. Next time i do it again...
K煮好饭和菜。。看着桌上的一餐,我心里真的很感动。。
我从小就因为爸妈工作忙而每天在家隔壁的餐馆吃。。
12岁到寄宿学校,一个人到现在。。
那么独立的我,其实有一些可笑的願望~
1.我一直很希望有人接我下班。。
2.我一直很希望有人给我一份homecook meal.
K不懂我为什么看着饭菜但没动。。
K: Babe, the food presentation might not that good but just give face and try a bit can?
I: No dear, not about that. Just feeling touch. Thanks dear...
K: You are welcome B. My pleasure...
试一试。。味道还不错。。
他真的会煮。。
I: Dear, it taste good. You really know how to cook!
K: Haha.. of course... I'm glad that you love it!
吃完饭, K陪我聊天。。
I: Dear, do you cook at home?
K: Ya, i cook most of the time.
I usually cook in the morning and keep in fridge so she can heat up when she is back in the evening.
I: Do she cook?
K: I been telling her and wish that she can cook for me at least once in a week. But she don't want so i never force her.
I: Oo... but i don't know how to cook wo...
K: Haha... is OK, can tell... didn't want you to cook either.
I: Hehe... actually, i know "how" to cook just i don't want... i love dessert and pastries... no blood~
K: OK, then next time you baked and i will be your guinea pig~
I: Haha... i will make sure you will not get upset stomach~
聊着聊着。。我睡着了。。
这是第二次K把我的家锁匙拿去。。
没有刻意跟他拿回。。毕竟他不会突然来找我~

续。。。

会煮饭的男生真的很吸引人。                                             当初会嫁给老公也是因为被他感动了,他几乎天天都为我准备便当。当然婚后为了老公和小孩,我也开始学会煮饭。‘要捉住男人的心,一定要先捉住男人的胃'   男人  都吃这套的。                                                                                                                                                                                       

留脚印,方便追帖子
等着2015有什么进展

想追故事,留下脚印。

第三十九篇

公司让我提早离开。。。
很快的到新公司上班去。。
那时,我才告诉K...
I: Morning dear...
K: Morning... at work?
I: Yes, 1st day in new company...
K: Can tell me where are you working now?
I: Hehe... walking distance from your office... lol~
K: What? You joining that company?
Ask you to apply earlier you don't want but now joining them in the end~
I: Dear, you must know the different of apply and offer...
K: You mean you got an offer instead?
I: Yes, i got an offer with higher position...
K: Wao... proud of you B...
I: Thanks chat with you when I'm free later...
就这样,我的公司离他更靠近。。
可是,我们还是很少见面。。
因为需要设置一间完全新的公司很不容易。。
当然,这不是我第一次做开荒牛~
压力变得很大。。
工作时间更是到半夜。。
K知道我忙。。以其约我晚上,他开始提早上班陪我吃早餐。。
他的工作时间是9.30am过后才进办公室的。。为了见我,他牺牲睡眠每天7.45am就陪我在San Francisco Coffee吃早餐~
我每次8.30am进公司后他就去office睡。
虽然只是早一些。。但,我已经觉得很感动。。
因为我和他都是个宁可睡也不吃早餐的人。。
看到他可以这样为我,真的觉得感动~

续。。。

虽然一开始就是错,可是男人对女人的付出还是很感动,期待接下来的故事..

原來察覺對方不求目的的對你好
就是讓自己名正言順當小三的藉口

多虧了樓主這一樓
讓我更懂得小三的內心世界
原來可以不斷的說服自己就能睡得安穩

標題的問號,從一開始就是一個感歎號才對。

摩羯 发表于 6-1-2015 09:57 AM
原來察覺對方不求目的的對你好
就是讓自己名正言順當小三的藉口

越来越喜欢你的回复了

magicangel 发表于 6-1-2015 01:34 PM
越来越喜欢你的回复了

謝謝你的喜歡

只可惜樓主和她的支持者一點也不喜歡