佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: ~WindGod~

【红魔坊酒吧215】Get Well Soon, Luke Shaw!!

关闭 [复制链接]

其实我很想知道小腿骨短了要怎么修复?

lamp88 发表于 17-9-2015 11:45 AM
以后球员们都必须训练半场吊射龙门了 。。。。。

"I forgot the feeling. For so long we don't win a game, so good, a good feeling," Mourinho said.

"I am a fantastic manager when I win matches and I am a fantastic manager when I lose matches."

"I prefer that than they say 'Mourinho out' and they boo me and so on," he said. "It shows they don't read papers or they don't have short memories. If they don't read papers they support me. If they don't have short memories, they support me.

"We won four Premier Leagues, three with him and one with his team. This guy is not bad. Let's support the guy. We have a chance to win the fifth."

Mourinho also dismissed former Liverpool captain Gerrard's suggestion that there must have been a rift with skipper John Terry -- one of six changes from the loss at Everton and an unused substitute against the Israeli side.

"Steven is wrong," the Blues boss said. "I have a very good relationship with him. Sometimes we contact by SMS [text message]. But he's wrong, because we have no problems."

原来木帅还在用sms...

天然夜行者 发表于 17-9-2015 12:55 PM
其实我很想知道小腿骨短了要怎么修复?

大概这样?

评分

edward710 + 3 omg ....
天然夜行者 + 3

kent926 发表于 17-9-2015 11:59 AM
上个星期打电话去询问 10月14号到华欣的火车票时,他告诉我要等到9月15号才有得买。
好了,15号我女朋友去 ...

8月22号那个weekend我在bangkok新币换泰币能够换到252或253 。
我记得出发前一天在新加坡看到的rate是248或249。 所以就算去到换也应该可以吧~

评分

kent926 + 5 谢谢分享

kent926 发表于 17-9-2015 11:59 AM
上个星期打电话去询问 10月14号到华欣的火车票时,他告诉我要等到9月15号才有得买。
好了,15号我女朋友去 ...

佩服你啊,坐火车到那么远

Follow Us
天然夜行者 发表于 17-9-2015 01:22 PM
佩服你啊,坐火车到那么远

其实很多人都是搭飞机去曼谷游玩时顺便坐minivan到huahin。
而我选择搭火车是因为 1)省钱,来回应该RM210左右 2)一个比较不同的慢游
话说,2pm -6:30am 16个小时,还没想到要在火车上做什么。

kent926 发表于 17-9-2015 01:35 PM
其实很多人都是搭飞机去曼谷游玩时顺便坐minivan到huahin。
而我选择搭火车是因为 1)省钱,来回应该RM2 ...

有可以躺的床吗?小说、ipad就能耗时间了。。

我上次是搭从曼谷乘巴士到pattaya,好像是一小时多
泰国喝酒很便宜,一边喝一边看“球”吧

关于换钱,我去过的曼谷、phuket, krabi都有money changer,收不收马币就不知道了

天然夜行者 发表于 17-9-2015 01:50 PM
有可以躺的床吗?小说、ipad就能耗时间了。。

我上次是搭从曼谷乘巴士到pattaya,好像是一小时多

所以还是准备一些新币去吧。以防他们不收马币。
新币我是在2.6的时候换的。

kent926 发表于 17-9-2015 05:35 AM
而我选择搭火车是因为 1)省钱,来回应该RM2 ...

上来红魔坊,吹水吹足 16个小时 ....

edward710 发表于 17-9-2015 04:14 PM
上来红魔坊,吹水吹足 16个小时 ....

上来灌水被版主扣分啊

评分

edward710 + 3 you have 1206 to deduce ...haha

韩国已经有很多這種團體了。硬硬要推出這類韓風的團體,只會讓人誤會有一個新韓國團體要攻進香港市場了。

评分

天然夜行者 + 5 女的,真人教导更好rf
麒麟~ + 5 精品文章
oldfishes + 5 精品文章

Roman empire one and the jogbra.

Bordeaux 1 - 1 Liverpool
Tottenham Hotspur 3 - 1 Qarabag FK
southampton 早早出局

Aaran 发表于 17-9-2015 10:33 PM
Roman empire one and the jogbra.

男工作人员(化妆师/发型师?)真幸福

虽然模特儿界的backstage就是如此

Giggs完全不用退役啊