佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 黑寡妇

♥*♥ 25/9(拜六) 霹雳+雪隆佳礼=鬼佬凉茶网聚 ♥*♥

哈哈..闲闲地都4~5 jug ~~ 哇佬eh...  我最多4,5杯茶雪jek 咯..哈哈...
黑寡妇 发表于 12-8-2010 02:57 PM

4-5jug好闲jek, 最top一晚试过10jug 高手仲有好多  我只不过系小儿科
不过我戒酒好耐左

唔好啦  最多我搞dim我既野  第一时间出来同你斗队
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:07 PM

老细..出年还是大后年??哈哈..唔jai 唔jai~~~

老细..出年还是大后年??哈哈..唔jai 唔jai~~~
黑寡妇 发表于 12-8-2010 03:09 PM

呢个new year啦   我就恢复自由身  到时候把酒当歌 毛问题啊

walao,使唔使响facebook度 post wall 刮我ar~
我很低调既  

walao,使唔使响facebook度 post wall 刮我ar~
我很低调既
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:19 PM

甘又俾你睇到~~ 哈哈..原来你真系暗藏系我FB度!!! 哇..好恐怖~~

甘又俾你睇到~~ 哈哈..原来你真系暗藏系我FB度!!! 哇..好恐怖~~
黑寡妇 发表于 12-8-2010 03:26 PM

我都话咯 add左你2年 你又唔信我 暗藏系你FB度好过暗藏系个衣柜度啦 7月叻

Follow Us
呢个new year啦   我就恢复自由身  到时候把酒当歌 毛问题啊
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:12 PM

哈哈..仲有好久下喔~~~ 到时你唔知会记得你今日同我讲过么咯!!?

哈哈..仲有好久下喔~~~ 到时你唔知会记得你今日同我讲过么咯!!?
黑寡妇 发表于 12-8-2010 03:31 PM

放心  我地出的来walk 预左要还  讲过一定do既
到时小弟我向你地自队陪罪    宜家实在唔方便露面

放心  我地出的来walk 预左要还  讲过一定do既
到时小弟我向你地自队陪罪  :c ...
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:40 PM

哇..隐蔽得犀利咯~~~ 无可奈何 ..信住你先!!!

哇..隐蔽得犀利咯~~~ 无可奈何 ..信住你先!!!
黑寡妇 发表于 12-8-2010 03:43 PM

sure啦,relax 你上年都有搞过年ipoh pud聚会,上年miss q左   今年实有我分  预埋我

送首给这一楼既朋友

sure啦,relax 你上年都有搞过年ipoh pud聚会,上年miss q左   今 ...
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:48 PM

哈哈..出年未必有搞嘎~~~ 睇心情咯!!! 幕后主脑好累下~~哈哈..如果有,你就促促现身!!!

我都话咯 add左你2年  你又唔信我  暗藏系你FB度好过暗藏系个衣柜度啦 :lo ...
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:28 PM

你埋凶我..哈哈..一阵我惊就成个衣柜pek佐去..买过晒点衫就同你Claim返~~哈哈!!!

4-5jug好闲jek, 最top一晚试过10jug  高手仲有好多  我只不过系小儿科
不过 ...
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:09 PM

酒唔系拿来戒geh~~哈哈..拿来饮geh嘛~~~

哈哈..出年未必有搞嘎~~~ 睇心情咯!!! 幕后主脑好累下~~哈哈..如果有,你就促促现身!!!:lo ...
黑寡妇 发表于 12-8-2010 04:04 PM

边会累啊~又唔系搞在家party
bbq果地种拿命      
一定,如果有你就cari开贴facebook post wall  实浦头

送首给这一楼既朋友
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 03:50 PM

多谢你的MV...感动到 ~~~ 突然间令我觉得人间仲有点情谊存在!!!!

酒唔系拿来戒geh~~哈哈..拿来饮geh嘛~~~
黑寡妇 发表于 12-8-2010 04:08 PM

想当年  饮到胃出血   唔戒 我就唔会在这里同你打字吹水啦

边会累啊~又唔系搞在家party
bbq果地种拿命      
一定,如果有你就 ...
拿眼屎射你 发表于 12-8-2010 04:09 PM

班卡佬要人扫geh...唔扫就唔yuk~~~ 激死!!!

你埋凶我..哈哈..一阵我惊就成个衣柜pek佐去..买过晒点衫就同你Claim返~~哈哈!!!
黑寡妇 发表于 12-8-2010 04:07 PM

唔晒lut wor~怕鬼不如惊人,人种仆街过鬼啦

多谢你的MV...感动到 ~~~ 突然间令我觉得人间仲有点情谊存在!!!!  :loveliness ...
黑寡妇 发表于 12-8-2010 04:10 PM

君子之交淡若水,小人之交甘若醴。君子淡以親,小人甘以絕。